Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Domácí šampón, po kterém budete mít zdravé a lesklé vlasy

Mnoho žen bojuje se svými vlasy, které jsou zplihlé, lámou se, nemají objem a nevypadají zdravě. Za tyto problém může okolní prostředí, barviva, šampóny a vlasové vody, které obsahují všechny druhy chemických látek a výrazně oslabují vlasy.

Na vině jsou však i fény nebo různé kulmy, které vysouší a rovnají vlasy. Ze silného vlasu se stane tenký, křehké a suché stéblo. Zdraví svých vlasů však můžete ovlivnit, stejně jako stres, nezdravou stravu, hormonální nerovnováhu a další zdravotní problémy. Ukážeme vám, jak si udělat nejlepší šampón jen z přírodních složek. Vaše vlasy budou krásně zdravé, husté a super lesklé.

Přírodní šampon na vyživení vašich vlasů

Pokud jsou vaše vlasy stále suché, křehké, oslabené a vypadávají více, než by měly, pak určitě vyzkoušejte náš domácí šampon. Tento úžasný produkt je složený z přírodních látek, které podpoří zdravý růst vlasů a přinesou vlasy zpět k životu. Příprava domácího šamponu je velmi jednoduchá a snadná. Následujte předem dané instrukce a nic se nemůže pokazit.

Domácí přírodní šampon

Složení:

  • 50 ml ricinového oleje
  • 2 lahvičky vitamínu B
  • 100 ml panthenolu
  • 30 ml výtažku z kopřivy
  • 750 ml kopřivového šamponu
  • 30 ml AD kapek (vodný roztok)

vlasyJediné, co musíte nyní udělat, je přidat všechny přísady do kopřivového šamponu a pořádně protřepat. Ideální je obsah lahvičky protřepat před každým použitím. Jednotlivé látky se promísí a šampon bude mít 100% účinek.

Šampon je jednoduchý na použití. Naneste na mokré vlasy a jemně vmasírujte do pokožky. Krevní oběh hlavy se stimuluje a šampon se dostane do kůže. Nechte několik minut působit a poté opláchněte vodou. Aplikujte dvakrát po sobě každý den.

Výhody přírodních složek

Kopřiva pomáhá zlepšit krevní oběh, prokrvení pokožky hlavy a procesy hojení ran v pokožce. Kyselina pantotenová (vitamín B5) přispívá k aktivaci regeneračního procesu. Vitamín B posílí vlasy a poskytne jim všechny potřebné živiny. Vitamín E obsažený v ricinovém oleji posílí pokožku a zároveň působí jako antioxidant, který bojuje s volnými radikály. Tento olej má také silné protiplísňové vlastnosti a pomáhá při léčbě a prevenci proti lupům.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button