Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Tyto olejové zábaly vám pomohou zbavit se ledvinových kamenů a dalších onemocnění

Lahvičky ricinového oleje si můžete pořídit v obchodě. Je dobré je mít doma, jde přece o investici do vašeho zdraví a na tom se nesmí nikdy šetřit. Vezměte tři vrstvy bavlněné tkaniny, ricinový olej, plastovou fólii, láhev s vodou, starý ručník a uzavřenou nádobu.

Jednoduché a účinné zábaly

Jde o jednoduché a účinné zábaly s použitím ricinového oleje, které pomáhají proti ledvinovým kamenům a mnoha dalším onemocněním. Ricinový olej je velmi účinný, je užitečný v mnoha ohledech.

oleje

Co potřebujete?

  • Tři vrstvy bavlněné tkaniny
  • Ricinový olej
  • Plastová fólie
  • Láhev s horkou vodou
  • Starý ručník
  • Uzavřenou nádobu

Jak na to?

Namočte hadřík do ricinového oleje, aby jej nasákl a položte na postiženou oblast. Poté vezměte plastovou fólii, přikryjte a nechejte ricinový olej, aby se vstřebával do pokožky. Můžete během toho relaxovat a odpočívat. Po odstranění zábalu doporučujeme omýt pokožku roztokem jedlé sody a vody. Smíchejte půl litru vody a lžičku jedlé sody.

Tyto ricinové zábaly můžete přikládat podle potřeby, a to až třicetkrát za den. Fungují, stačí je jenom vyzkoušet!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button