Péče o těloPřírodní léčba

Zbavte se černých teček pomocí jednoduchého triku

Každý, kdo chce mít čistou pleť, se velmi často trápí s černými tečkami. Tyto tečky  jsou velmi nevzhledné a nepříjemné. Máme pro vás jednoduchý trik, který vám pomůže zbavit se tohoto malého, ale stále kosmetického problému.

Jak se zbavit černých teček

Každý kdo se chtěl zbavit černých teček, slyšel několik desítek osvědčených rad, jak na jejich odstranění. Existují způsoby, kdy se černé tečky změkčí a odstraní pouze setřením. Nicméně, někdy nejsou tak poddajné. Pokud máte problémy s černými tečkami, máme pro vás snadné domácí řešení.

Potřebujete:

  • sůl
  • zubní pastu s mátou
  • 2-3 kostky ledu
  • lžíci
  • malou misku

 

Smíchejte jednu polévkovou lžíci soli a dvě polévkové lžíce mátové zubní pasty. Vše dobře promíchejte. Poté naneste směs na nos a nechte působit pět minut. O pět minut později sundejte směs a vlažnou vodou masírujte nos krouživými pohyby. Jakmile je váš nos čistý, vezměte kostku ledu a přejíždějte s ní po nose. To vám usnadní uzavřít póry. Osušte nos a máte hotovo.

tečky

Tento recept je účinný díky soli, která je skvělým antibakteriálním činidlem a často se používá pro defoliaci kůže. Zubní pasta navíc nerozpustí sůl, a tak se jedná o skvělou směs na peeling.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button