Péče o těloZdravé tipy

Chcete žít dlouho? Máme recept na dlouhý a zdravý život!

Snad každý člověk chce žít zdravý život a nechce se potýkat s různými neduhy, ovšem ty potkají v životě snad každého z nás. Chcete žít dlouze a zdravě? Bez vysokého cholesterolu, neustálých migrén a se zdravým a silnějším srdcem? Pak věřte, že to lze! Je k tomu zapotřebí jeden nápoj, který si bez problému připravíte sami doma.

Recept na dlouhověkost

Budete-li číst následující řádky, pak se z dozvíte recept na dlouhý život. Tento nápoj připravíte snadno a rychle, v pohodlí domova, ze surovin, které jsou běžně k dostání. Příznivě ovlivní srdce, cholesterol, migrény a tím zajistí, že váš život bude dlouhý a hlavně zdravý! Jak si tento nápoj připravit?

orange-987799_960_720

Ingredience:

  • 3 jablka
  • 4 mrkve
  • 2 centimetry kořenu zázvoru
  • Šťáva z ½ citrónu

Příprava nápoje:

Všechny suroviny dejte do mixéru a mixujte do doby, než se ze surovin stane homogenní směs. Tento nápoj doporučujeme konzumovat v ranních či dopoledních hodinách a to na lačný žaludek, před tím, než si dáte snídani.

V čem je tento nápoj pro tělo prospěšný?

Jak už bylo výše zmíněno, jde o nápoj, který pomůže v dlouhém a zdravém životě. Jednotlivé suroviny však mají mnoho pozitivních účinků na lidské tělo.

Zázvor pomůže například snižovat hladinu cholesterolu. Umí bojovat proti bakteriím v žaludku, které se považují za jednu z hlavních příčin vředových onemocnění. Umí také pomoci v hojení střevní mikroflóry a reguluje nepravidelnou stolici. Pomáhá také při bolestech hlavy a při migréně.

Mrkev naopak pozitivně zasáhne srdce, zuby a dásně. Kromě toho vaše tělo chrání a pomáhá mu proti infarktu, rovněž působí preventivně proti rakovině. Vyhlazuje pleť, která je pak jemnější a hladší. Mimo jiné také pomáhá se zrakem, což je všeobecně známo.

Citrón snižuje vysoký krevní tlak, odstraňuje z těla toxiny, bojuje s infekcemi a s nemocemi jazyka. Posiluje celkově imunitní systém, brání vzniku infekcí. Snižuje bolest, která je způsobená artritidou, napomáhá v boji s nachlazením a chřipkou.

Jablka umí snižovat hmotnost, pozitivně stimulovat ledviny, játra, žluč. Mají pozitivní vliv na imunitní systém, chrání srdce a cévy, brání tělo před bakteriemi a viry. Mohou bránit některým typům rakoviny, chrání před ústními chorobami. Díky jablkům si zajistíte lepší trávení, snižuje se únava, nespavost, stres.

Chcete-li si zajistit dlouhý a zdravý život, pak denně pijte tento nápoj a výsledky se dostaví!

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button