Ostatní

Zachyťte i vy tento působivý moment, jakým je příchod dítěte na svět

Příchod dítěte na svět je úžasný a jedinečný moment pro oba rodiče. Fotografují se však jen přirozené porody, císařské řezy nikoliv. Přitom i dnes je stále víc a víc maminek, které rodí císařským řezem. Jedinečná fotografie, kdy dítě přichází na svět vám tak zachytí navždy tento nádherný a neopakovatelný zážitek.

císařský

Příchod dětí na svět

Lékařka Katie Vigos uvádí, že fotografie z porodu císařským řezem nejsou obvyklé. Je to však škoda. Katie založila úžasný projekt, který oslavuje mateřství a narození děti. A projekt představila právě fotografií, na které byl malý chlapeček během císařského řezu.

Fotografování na sále

Lékaři rodičům dovolili, že mohou fotografovat, pokud chtějí. Maminka miminka vtipně poznamenala, že ona nemůže a nechala snoubence, aby to vyfotil. Zpětně to celé popisují jako neskutečný zážitek a neuvěřitelný dar. Pro maminku to byl již druhý císařský řez. Doufá, že tato fotografie vzdá hold všem, kteří rovněž své děti porodili pomocí císařského řezu.

Inspirace pro další těhotné ženy

Zároveň doufá, že tato fotografie by mohla být inspirací pro další těhotné ženy a ženy, které tímto způsobem budou rodit v budoucnu. Dítě bylo fotografováno ve chvíli, kdy bylo v půli cesty z břicha své matky a  na obrázku je tak možno vidět i pupeční šňůru. Jde stále o velmi unikátní pohled, jelikož běžné vaginální porody se fotografují zcela běžně, ovšem císařské řezy stále ještě ne. Možná je to krok správným směrem.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button