OstatníPéče o tělo

Nálev ze sáčků černého čaje odstraňuje zápach nohou: ideální na léto

Udělejte si čajový základ koupele na nohy a uvidíte, že po dvaceti minutách neucítíte ze svých nohou vůbec žádný pach. V létě tento nepříjemný pocit zažíváme poměrně často, zvláště poté, když se nám nohy potí v uzavřených botách nebo je na sobě máme celý den v práci 8-10 hodin.

Zde máte perfektní návod, který vám tento problém pomůže vyřešit úplně jednoduše.

Složení:čaj

  • 5 sáčků černého čaje
  • 4 šálky vařicí vody

Vezměte velký lavor a naplňte ho vodou. Dejte do něj sáčky s čajem a odstraňte je asi po 20 minutách. Nohy si tu máčejte cca půl hodiny. Tento postup opakujte denně po dobu nejméně 10 dnů.

Účinným prostředkem, jak zabránit šíření a množení bakterií je také jedlá soda. Použijte jí na nohy předtím, než vlezete do ponožek. Učiňte tak každý den po dobu 2 – 3 týdnů. Jedlá soda neutralizuje zápach.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button