Péče o těloPřírodní léčba

Neutrácejte peníze za léky na vysoký krevní tlak a cholesterol. Užívejte přírodní lék

Léky na vysoký krevní tlak a cholesterol mohou pěkně zamávat s vaším rozpočtem. Přestaňte utrácet za drahé léky a raději sáhněte po přírodním řešení, které vám uleví od starostí a zároveň ochrání vaši peněženku. Máme pro vás skvělý přírodní lék, který si můžete vytvořit během pár chvil. Nepotřebujete žádné drahé přípravky. Vše potřebujete, naleznete v kuchyni.

Přírodní lék na vysoký tak a cholesterol

Co potřebujete:

  • 1 ks strouhaného zázvoru
  • 1 stroužek strouhaného česneku
  • 1 lžíci jablečného octa
  • 1 čajovou lžičku medu
  • 1 lžíci citrónové šťávy

Jak na to? Stačí dát všechny přísady do mixéru a vše důkladně rozmixovat. Poté přeceďte směs do skleněné nádoby a dejte uležet na pět dní do lednice.

Po pěti dnes máte hotový lék na vysoký cholesterol a krevní tlak. Pravidelně užívejte 1 polévkovou lžíci před snídaní a 1 polévkovou lžíci před večeří. Nekonzumujte tento lék víckrát, jak 3 krát denně. Během pár dní se vám znatelně uleví a krevní tlak s cholesterolem bude nízký.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button