Péče o tělo

Jak pečovat o zuby přírodní cestou

Pečovat o své zuby může být náročnější, než se na první pohled zdá. Zuby jsou často nemocné a žluté i přesto, že se o ně pravidelně staráte. Udržovat správnou ústní hygienu je velmi důležité. Pravidelná péče zabraňuje vzniku ran a infekcí, které mohou dále vyústit v hlubší zdravotní komplikace. Jak pečovat o zuby přírodní cestou, když nic jiného nefunguje?

Co dělat, když zubní pasta nestačí?

zubyExistují případy, kdy zubní pasta nestačí. V takovém případě se můžete obrátit na přírodu. Podle studie, kterou vypracoval Athlone Institute of Technology, má kokosový olej schopnost zničit škodlivé bakterie.

Studie prokázala, že tento přírodní olej odstraňuje streptokoka a další bakterie, které způsobují infekce v dutině ústní. Kokosový olej je skvělou alternativou proti klasickým zubním pastám.

Je možné ho využít nejen jako zubní pastu, ale především jako ústní vodu. Výhodou je, že nemá žádné vedlejší účinky. Vypláchněte si ústa lžící kokosového oleje. Udržte tekutinu v ústech několik minut a převalujte ji ze strany na stranu. A je to. Kokosový olej zničí všechny bakterie, které se nachází v ústech.

Proč je kokosový olej tak účinný?

Kokosový olej obsahuje kyselinu laurovou, která je rozhodující pro zničení bakterií. Není zapotřebí velké množství oleje. Jedna čajová lžička bohatě postačí. Pravidelně si vyplachujte ústa kokosovým olejem a již nikdy nebudete čelit aftům ani jiným zdravotním problémům v ústech. Vaše zuby budou krásně bílé a dech bez nepříjemného zápachu.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button