Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Tento nápoj zmírňuje bolesti kloubů a kolenou během pěti dní!

Bolesti kolenou včetně kloubů jsou velmi nepříjemné, prakticky znemožňují či výrazně snižují pohyblivost. To, co jste kdysi dělali, již nemůžete – bolí vás klouby a kolena už při pár krocích. Proti bolestivosti v kolenou a kloubech se přesto všechno, dá něco dělat. Buď navštívíte lékaře, který vás vyšetří a doporučí možný postup, ale není vyloučeno, že budete potřebovat operaci. Nicméně existuje také nápoj, který by měl od bolesti ulevit.

kolena

Zdravý nápoj

Tento zdravý elixír vám pomůže od bolesti. Obsahuje velké množství živin a látek s protizánětlivými účinky – ty zmírňují bolest kloubů a kolen. Je tu obrovské množství vitamínu C, hořčíku, křemíku a bromelainu. Dostanete do těla hodně zdraví prospěšných látek, které navíc pomohou od bolesti. Tento jednoduchý domácí lék si můžete připravit doma ze surovin, které jsou volně k dostání. Jak si připravit tento nápoj?

Ingredience:

  • 1 šálek vody
  • 1 šálek ovesných vloček
  • 2 šálky ananasového džusu
  • 1 šálek pomerančového džusu
  • 7g skořice
  • 40g surového medu
  • 40g mandlí

Postup:

Uvařte ovesné vločky tak, jak jste zvyklí. Zalijte horkou vodou a nechejte krátce vychladnout. Přidejte ananasový džus, pomerančový džus, med, mandle, vodu a skořici. Poté to celé zamíchejte a vypijte. Tento nápoj konzumujte denně, a to do doby, než se bolest rapidně zmírní nebo bude úplně pryč.

Vyzkoušejte tento přírodní a jednoduchý recept i vy. Je to snadné a účinky na sobě budete pozorovat již velmi brzy!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button