Jídlo a stravováníPřírodní léčba

Roste vám na zahradě třešeň? Mimo plodů skliďte i listy

Věděli jste o tom, že je třešeň bohatá na vitamíny A, C, E, kyselinu listovou, hořčík, železo i vlákninu? třešně mají skutečně řadu úžasných vlastností, které zahrnují léčbu močových cest, celulitidy, chronického kašle i impotence.

Močový písek se dostává močí z těla ven, když si připravíte čaj ze stonků a listů třešně. Listy třešní napomáhají zlepšení pokožky hlavy – lupy budou minulostí. Stejně tak dobře zvládají zmírnit otoky očních víček i snížit hmotnost. Listy třešní v kombinaci s pivem?

Ano, jedná se o vynikající elixír pro tělo. Tento druh nápoje se doporučuje pít k tlumení zánětu, je prevencí rakoviny a chrání nervový systém. Trpíte nespavostí nebo příznaky menopauzy? I na tyto problémy je nápoj účinným prostředkem. Rovněž snižuje vysoký krevní tlak, takže jeho působení je doopravdy širokospektré.

Recept:

  • 1 lžíce drcených sušených lístků třešně
  • 1 lžíce sušených květů třezalky tečkované
  • 3 šálky horkého piva

Postup:

Listy třešní nadrťte a přidejte společně se sušenými květy třezalky do menšího hrnce. Zalijte teplým pivem a směs přiveďte k varu. Vařte na mírném ohni 40 minut. Vychladlou směs přeceďte a užívejte dvě polévkové lžíce třikrát denně po jídle. Před spaním vypijte zbývající šálek. Můžete takto konzumovat až po dobu dvou měsíců. První výsledky na sebe upozorní lesklou a měkkou pokožkou celého těla.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button