Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Tento přírodní lék pomáhá v boji proti infekcím a nachlazením

V boji s nachlazením stále víc a víc lidí sahá po přírodních zdrojích. Zázvorový čaj s citrónem, cibulové zábaly, sirupy, med, cokoliv s česnekem a podobně. Přírodní pomocníci jsou volně dostupní, může je využívat opravdu každý, dobře chutnají a kromě toho, že pomohou s nachlazením, mají také na tělo jiné léčivé účinky.

Přinášíme vám přírodní lék z Německa, který má velmi dobré zdravotní vlastnosti, lidskému tělu prospívají a pomáhají mu. Jde o tři hlavní složky, které najdete v kuchyni – zázvor, citrón a česnek. Tento lék vyrobíte v pohodlí domova, během pár chvil!

Zdravotní výhody:

  • Preventivně působí proti vyčerpání
  • Reguluje hladinu tuku v krvi
  • Preventivně i léčivě působí při přetížení tepen
  • Preventivně působí proti volným radikálům, které způsobují závažné onemocnění
  • Působí preventivně při léčbě nachlazení a infekcí
  • Přírodní povzbuzení pro imunitní systém
  • Přírodní očištění jater

Připravte si přírodní prostředek proti ucpávání cév, který rovněž pomáhá při infekcích a nachlazeních. Je to jednoduché a snadné!

přírodní

Ingredience:

  • 4 kusy česneku
  • 4 kusy organických citrónů s kůrou
  • 3 – 4 centimetrů kořene zázvoru
  • 2 litry čisté vody

Příprava:

Umyjte kousky citrónu, očistěte česnek a zázvor. Vše dejte do mixéru a dobře promíchejte. Směs nasypte do hrnce, přidejte vodu a za stálého míchání přiveďte k varu. Než se směs začne vařit, vypněte plamen a nechejte všechno vychladnout. Vše přeceďte a přelijte do skleněné lahve.

Jak konzumovat?

Doporučujeme konzumovat jednu sklenici každý den, na lačný žaludek nebo několik hodin před jídlem. Směs vody a citrónu umí neutralizovat vůni česneku, takže nápoj nebude cítit. Před konzumací nápoj protřepejte.

Co, která ingredience do nápoje přináší?

Zázvor – odstraňuje tuky v krvi, které tam jsou uložené, jde o klíčovou složku. Konzumace zázvoru tak brání hromadění plaku a pomáhá jej také odstraňovat, nahromadil-li se v těle.

Citrón – pomáhá obnovovat cévy, brání jejich ucpání. Udržuje od stěn tepen špatný cholesterol, snižuje průtok krve a zamezuje srdečnímu infarktu.

Česnek – posiluje imunitní systém. V chladných měsících pomáhá v boji s kašlem, bolestmi hrudníku a dalšími infekcemi, které tělo mohou napadat. Má vysoce antibakteriální účinky a jde tedy o nejlepší přírodní lék proti nachlazení.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button