Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Přírodní nápoj, který sníží váhu až o 3 kilogramy za dva dny

Mnoho lidí zápasí s kilogramy navíc nebo rovnou s obezitou, zkouší nejrůznější diety, koktejly a léky, které nejsou vždycky k lidskému tělu zdravé a šetrné. Možná zhubnete, ale jakmile se vrátíte ke svému původnímu životnímu stylu, kilogramy budou nahoře, tomu se říká jo-jo efekt. Mnoho lidí konzumuje nezdravé potraviny svou vlastní vinou, vinou dnešního sortimentu a zrychleného způsobu života. Bojuje s tím a změňte způsob svého života jednou pro vždy. Pro rychlejší hubnutí přinášíme nápoj, který pomůže

Zhubnete rychle

Jde o nápoj, díky kterému zhubnete za pouhé dva dny. Společně s ním je však potřeba změnit i způsob života, vyhnout se nezdravým potravinám a postarat se o dostatečnou fyzickou aktivitu. Pomůže spálit tuky a kalorie, které jsou ve vašem těle nahromaděny a tvoří nevzhledné tukové polštářky. Díky tomu budete hubnout podstatně rychleji. A co víc, nebudete své tělo zatěžovat něčím, co je nezdravé a může mít negativní vedlejší účinky.

Exotická chuť a skvělé výsledky

První věc, kterou je dobré vědět, že tento nápoj se konzumuje asi 30 minut po snídani, bez ohledu na to, zda se jedná o pevnou nebo tekutou stravu. Doporučujeme dále také nápoje a stravu bohatou na obiloviny, zeleninu, ovoce a zelený čaj. Je také důležité, abyste minimalizovali množství cukru v krvi.

Ingredience:

  • 4 stroužky česneku
  • 4 malá rajčata
  • 6 lžic citrónové šťávy
  • ¼ litrů vody
  • 6 kostek ledu

Postup:

Rajčata velmi dobře omyjte a nakrájejte na malé kousky. Oloupejte česnek a spolu s rajčaty jej vhoďte do mixéru. Přidejte zbývající ingredience, zapněte mixér a mixujte do doby, než vznikne homogenní směs. Tento nápoj pijte dvakrát až třikrát za týden a uvidíte, jaké výsledky se dostaví!

Spalujete tuk a posilujete zdraví

Díky tomuto nápoji nejen hubnete, ale dostáváte do těla také výživné látky. Rajčata disponují látkami lykopen, které působí jako antioxidanty a přírodní čističe lidského těla. Budete tak nejen velmi dobře spalovat tuk, ale také se budou z těla odstraňovat škodlivé toxiny a bakterie. Česnek má také pro lidské tělo mnoho pozitivních vlastností na lidské zdraví. Má antibakteriální účinky, pomáhá posilovat imunitní systém.

Začnete s tímto nápojem ještě dnes a uvidíte, že se zlepší nejen vaše postava, váha bude ukazovat menší a menší čísla a také vaše zdraví se posílí.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button