Péče o tělo

Lék na osteoporózu? Smíchejte všechny tyto ingredience a dostanete jej!

Osteoporóza je onemocnění látkové výměny kostní tkáně. Jinak jí také můžeme říkat řídnutí kostí. Jejím následkem ubývá množství kostní hmoty a celkově se snižuje kvalita kosti. Místo, které je touto nemocí postiženo se pak stává málo odolné vůči mechanickým vlivům a klesá jeho pružnost a pevnost. Zvyšuje se nebezpečí zlomenin a to i tehdy, kdy se na kost vyvíjí jen minimální síla. Jde tedy o onemocnění, které je velmi rizikové a postihuje častěji ženy než muže. Existují samozřejmě nejrůznější léky, kterými se dá osteoporóza řešit. Toto onemocnění se však dá řešit také přírodní cestou.

Prevence i léčba

Příroda disponuje mnoha ingrediencemi, které mají znatelné účinky na léčbo osteoporózy. Tento lék může sloužit pro všechny, kteří chtějí zabránit nástupu osteoporózy či už osteoporózou trpí a chtějí ji vyléčit. Pomáhá také ulevovat od bolesti zad, která pacienty s tímto onemocněním trápí. Tento lék je vyrobený z ingrediencí, které mají velmi pozitivní vliv na sílu kostí a které také pomáhají při pohybu s osteoporózou. Lék si vyrobíte v pohodlí domova a ze surovin, které jsou běžně dostupné.

Ingredience:

  • 3 lžíce rozinek
  • 10 lžic lněného semínka
  • trocha slunečnicových semínek
  • 1 kg medu z jetele
  • 5 lžic mletých sezamových semínek
  • trocha dýňových semínek
  • trocha  zrnek pšenice

Příprava:

Všechny výše uvedené přísady smíchejte ve velké míse. K míchání použijte dřevěnou vařečku a směs smíchejte opravdu důkladně. Jakmile máte směs promíchanou, přelijte jí do velké skleněné nádoby a lék je připraven ke konzumaci.

Jak jej konzumovat?

Tento lék doporučujeme konzumovat v pravidelných intervalech, tedy každý den ráno a v poledne, vždy jednu polévkovou lžíci před snídaní a před obědem.

Tento lék nemá žádné vedlejší účinky, je bezpečný a zcela přírodní. Výsledky jsou patrné během několika dní. Bolest bude ustupovat a stav kostí se celkově zlepší.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button