Péče o těloZdravé tipy

Máte po ránu oteklé oči? Tyto tipy vám pomohou

Po probuzení a během dopoledních hodin lidé často nevypadají úplně jako ze žurnálu. Váčky pod očima, napuchlá tvář, rozcuchané vlasy. Pohled do zrcadla v dopolední době lidi často děsí. Také vám přijde, že pod očima se vám usadily pytle s cementem a ne a ne se jich zbavit? Patláte na sebe různé krémy, séra a vodičky, ale míjí se to účinkem? Stačí si vypomoci pár radami a těch váčků pod očima se zbavíte.

Pokožka ztrácí pružnost

Postupem času ztrácí lidská pokožka svou pružnost. Pleť stárne, ztrácí svou podpůrnou strukturu a svaly okolo očí slábnou. Pokožka okolo očí je tenká a tuk, který je uložený okolo očních důlků může spadnout a tím pádem mohou oči působit otekle. Navíc oblast pod očima je hlavním místem, kde se hromadí tekutiny, a to přirozeně vede k oteklému vzhledu.

Jak tomu zabránit?

Pytle pod očima nepůsobí vůbec hezky, proto se je snažíme všemožně odstraňovat. Krémy, séra, vodičky, mastičky, to všechno nemusí přinášet kýžený výsledek. Můžete si pomoci i jinak. V první řadě je možné snížit příjem soli. Pokud solíte hodně, rapidně sůl ve své stravě snižte. Následně dodávejte tělu dostatek tekutin. Tělo musí být hydratované. Nadměrná konzumace alkoholu, kofeinu, to vše může v těle odvádět tekutinu a tím pádem se v zrcadle vidíte s tmavými kruhy pod očima. Přinášíme tip na směs, která může tento problém vyřešit!

Reduce-Eye-bags-in-the-morningCo budete potřebovat?

  • Olivový olej
  • Citrón

Vypijte před snídaní směs olivového oleje a citrónu a uvidíte, jaké to bude mít pro vaše tělo zázračné účinky. Účinky budou patrné již po prvním měsíci. Kromě pomoci opuchlým očím také pomáhá tato směs čistit játra a odstraňovat z těla toxiny.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button