Ostatní

Chování žen, které muži milují

Ženy jsou nejúžasnější dar, který muži mohou mít. Něžné pohlaví se stará o muže jak nejlépe může. Najde se také plno zlozvyků, které muži nemají rádi a doslova jim to drásá nervy. Například neustálé tvrzení, že se chová jako malé dítě nebo, když trávíte příliš mnoho času v koupelně. Tento článek je však pozitivní a přináší vám chování žen, které muži milují.

1. Opřená hlava o jeho hruď

Muži mají rádi, když jim žena dává najevo, že s nimi počítá. Toho docílíte tím, že si položíte hlavu na jeho hruď. V ten okamžik se muž cítí silně a vy máte plusové body.

2. Hraní si s jeho vlasy, když řídí

Hraní si ve vlasech přináší mužům fyzické potěšení. Laskání je projevem jeho náklonnosti a muži to milují. Hlaďte ho po vlasech nebo ho jemně škrábejte na temeni a získáte si jeho srdce.

3. Veřejně ho pochvalte

Všichni milují pozornost a uznání. Obzvláště muži, kteří si tím naplňují svoji přirozenost. Veřejně pochvalte svého muže, ať už přes sociální sítě nebo na rodinné oslavě a můžete se těšit na velmi zajímavý večer.

4. Pozorně mu naslouchejte

Získá tím pocit lásky a navíc tím nakrmíte i jeho ego. Win win situace pro vás.

5. Napište mu, i když jste s kamarádkami venku

Muži milují, když na ně myslíte. A především v ten moment kdy vědí, že máte plno práce. Jedna krátká zpráva a máte ho omotaného kolem krku.

6. Něžnosti na veřejnosti

Kdo by neměl rád něžnosti. Muži milují, když se mohou naparovat před ostatními, jak mají skvělou partnerku. Provádějte mu drobné něžnosti na veřejnosti a váš muž bude hořet touhou.

Představili jsme vám šest skvělých příležitostí, jak si získat každého muže. Jaké triky používáte vy?

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button