Péče o těloPřírodní léčba

Efektivní pleťová maska

Problémy s pletí trápí nejednu ženu. Někdy se jedná jen o dočasný stav, ale v některých případech, je to však trvalý problém. Vyřešit tuto nepříjemnost je možné hned několika způsoby. V prvé řadě můžete používat drahé kosmetické přípravky plné chemikálií nebo vyzkoušet přírodní alternativu, která je snadná na přípravu a nestojí příliš mnoho peněz.

Dnes se s vámi podělíme o fantastickou pleťovou masku – odstraní jizvy a akné z vašeho obličeje. Také se postará, aby vaše pleť byla krásná a vypnutá. Jdeme na to!

Účinná pleťová maska s medem – budete potřebovat:

  • 1 čajovou lžičku medupleťová
  • ½ lžičku muškátového oříšku
  • 1 lžičku čerstvé citronové šťávy
  • 1-2 lžičky skořice

Všechny ingredience smíchejte dohromady a vytvořte krásně hladkou pastu. V případě, že máte citlivou pleť, nemusíte použít citron. Přidejte však více medu, abyste získali ideální konzistenci masky. Med má navíc řadu výhod, které vaše pleť ocení. Pokud však trpíte alergií na med nebo jej nemůžete z nějakého důvodu použít, můžete med nahradit bílým nebo zeleným jílem ve stejném poměru.

Masku aplikujte na čistou a suchou pleť. Nechte na postiženém místě působit asi hodinu. Pokud máte citlivou pleť, dobu působení zkracujte. Výsledky se dostaví již po prvním týdnu užívání.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button