Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Nápoj proti migrénám i bolesti hlavy

Také se vám občas stává, že vás přepadne bolest hlavy? Je to nepříjemné a často frustrující. Navíc jestliže vás bolest hlavy přepadne ve chvíli, kdy jste na návštěvě nebo v práci, pak musíte dále fungovat. A co teprve migrény, ty jsou zvláštní kapitolou; mnohé lidi vyřadí na několik dní z provozu.

Další a další řešení

Lidé, kteří trpí tímto druhem onemocnění, stále hledají řešení, které by jim pomohlo. Povětšinou berou léky, jež mohou mít řadu vedlejších účinků. Možná je řešení v přírodě – v alternativní medicíně. Většinu času, kdy je tělo pod stresem, bývá dehydratováno či postrádá určité živiny. A to může obvykle vyústit v bolest hlavy a migrény. Ovšem bolesti hlavy ovlivňují také další faktory jako emoční napětí, špatná strava, toxiny v prostředí, špatné držení těla a podobně.

Zmírnění migrény

Existují tři důležité minerály, které mohou zmírnit migrény – hořčík, draslík a vápník. Většina lidí však jde do lékárny a tam si pořídí Tylenol ke zmírnění bolesti hlavy nebo pro utlumení migrény. Existuje však mnohem bezpečnější a lepší řešení, které zmírňuje migrénu a zaměřuje se na její primární příčinu.

Zelený nápoj

Tento skvělý zelený nápoj je bohatý na hořčík, draslík a vápník. Pomůže zmírnit příznaky migrény či bolesti hlavy a to velmi rychle. Skvěle a rychle pomůže díky tomu, že jde o nápoj. Živiny se tak v tekuté formě dostávají do krve lépe. Konzumujete-li tyto živiny v tekuté formě, během několika minut už pocítíte zlepšení.

Připravíte si onen nápoj v pohodlí domova, velmi jednoduše a rychle. Pomáhá s bolestí hlavy, s migrénami, ale umí také například pomoci s hydratací pokožky. Jak si ho připravit?

Ingredience:

  • 3-4 stonky celeru
  • spousta špenátu
  • 2 šálky zelených hroznů
  • 1 jablko
  • 1 okurka střední velikosti
  • ½ citronu
  • kousek kořene zázvoru

Postup:

Vezměte všechny ingredience, dejte je do odšťavňovače. Následně pijte tento nápoj ihned poté, co jej připravíte. Získáte tak maximální výsledky.

Chcete-li maximálně zvýšit užitek z tohoto nápoje, pak doporučujeme vyvarovat se některých potravin, které by mohly negativně přispět ke vzniku migrény či bolesti hlavy. Některé z potravin přispívají k dehydrataci organismu a vyčerpání minerálů z lidského těla. Jde o potraviny, které jsou bohaté na trans-tuky, rafinované cukry, moučné výrobky, umělá sladidla, alkohol, kofein, tabák, čokoládu a podobně.

Spolu s konzumací tohoto skvělého zeleného nápoje máte v rukou účinný lék na migrény či bolesti hlavy.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button