Péče o těloZdravé tipy

Jak se zbavit tmavé kůže v podpaží?

Ráda byste si oblékla halenku bez rukávu, ale bojíte se zvednout ruce, protože máte tmavou pokožku v podpaží? Stydíte se za ni? O důvod více, proč najít přirozené a účinné způsoby, jak tento problém vyřešit.

Tmavé podpaží

Řiďte se pokyny, které jsou popsány níže a úspěšně se tak zbavíte tmavé pokožky v podpaží, která vám může připravit mnoho krušných chvil. Zde jsou recepty:

Jablečný ocet

V tomto případě je velmi efektivní jablečný ocet. Stačí ho jednoduše nanést do podpaží, počkat zhruba pět minut a poté otřít vatovým tampónkem. Neumývejte!

Brambory

Také brambory mohou pomoci od tmavého podpaží. Využijte vařené brambory a pěkně je rozmačkejte, aby vznikla pasta. Tuto pastu pak naneste do podpaží na tmavé skvrny a nechte působit po dobu 30 minut. Poté opláchněte vodou.

Soda

Soda má fantastické účinky. Je pomocníkem nejen v kuchyni, ale také v mnoha jiných situacích. Smíchejte jedlou sodu s vodou a aplikujte tuto vzniklou směs na tmavou pokožku v podpaží. Doba působení je 10 – 15 minut, poté jemně opláchněte vlažnou vodou.

Chcete-li se dozvědět více užitečných informací o tom, jak bojovat s tmavou kůží v podpaží, sledujte následující video.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button