Péče o těloPřírodní léčba

Hroznová semínka zatočí s rakovinou

Rakovina je jednou z nejčastějších nemocí, která ničí životy po celém světě. Vyléčení rakoviny závisí na mnoha faktorech, které lze i nelze ovlivnit. V případě, že se zachytí včas, je velká šance na vyléčení. Stačí však krátké zpoždění a šance na přežití rapidně klesají. Projevy rakoviny však nejsou na první pohled patrné, a tak se velmi často stane, že osoba postižená rakovinou objeví svoji nemoc až v pozdním stádiu.

Existuje alternativní léčba?

hroznoExistuje celá řada alternativních prostředků, které vám pomohou vyléčit rakovinu. Řada z nich funguje na přírodní bázi a je především účinná, jako prevence. Farmaceutický průmysl se sice tváří, že jde o léčbu, která není účinná, ale mnohdy si spíše hlídají zisky z prodeje léků. Nedávné studie tuto domněnku potvrzují a jasně dokládají, že rakovinu lze vyléčit i přírodní cestou.

Vědci například zjistili, že hroznová semena jsou velmi účinná v boji proti rakovině. Díky vysokému množství antioxidantů, je tělo schopné regenerovat buňky a eliminovat buňky poškozené. Studie navíc předkládají, že více, než 75% druhů rakoviny může být vyléčena pomocí hroznových jader. V současné době se snaží přijít na to, jak extrahovat účinné látky z hroznů.

Nejedná se však o žádné nové zjištění. Léčivých účinků jader si byli vědomi již staří Egypťané. Nebyli samotní. Staří Řekové obecně považovali ovoce za významný lék a hroznové víno bylo jedním z nejoblíbenějších léků té doby. Anti-karcinogenní strukturu lze nalézt v jakémkoliv ovoci, které má semena. Koncentrace účinných látek je však v hroznových jadýrkách nejvyšší.

Jak si připravit lék z hroznových jader

  • 1 šálek hroznových jader
  • 1 skleněná nádoba s víkem
  • 1 hmoždíř
  • čistá látka

Opláchněte semena ve vodě a pořádně je umyjte. Poté je osušte suchým hadříkem a nechte je vyschnout na sluníčku zhruba dva až tři dny. Poté je rozemelte v hmoždíři. Jakmile jsou jádra rozemlety na prach, udržte je na suchém a chladném místě.

Užívejte tento prášek dvakrát denně. Dopřát si jej můžete s vodou nebo džusem. Konzumujte prášek nejdéle tři měsíce. Poté na delší dobu vysaďte. Delší doba užívání se nedoporučuje.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button