Péče o těloPřírodní léčba

Použijte tuto pastu na bradu a uvidíte, co se stane!

Existuje spousta mužů, kteří si pěstují své vousy a jsou na ně právem hrdí. Pak je také mnoho těch, kteří vousy a drobné chloupky přímo nenávidí, a to zejména tedy, jde-li o ženy.

vousy

Stará metoda

Jde o metodu, která se využívá již mnoho let, spousta lidmi, kteří už účinky vyzkoušeli na vlastní kůži. Využijete rostlinný olej a také semena kopřivy. Jde o ingredience, které jsou běžně dostupné a nestojí moc peněz. Jak na to?

Ingredience:

  • 3 lžíce semen z kopřivy
  • 100ml jakéhokoliv rostlinného oleje

Příprava:

Dejte do sklenice 100 ml rostlinného oleje a do něj 3 lžíce semen z kopřivy. Nechejte ve sklenici po dobu dvou týdnů. Poté přefiltrujete a uložte do skleněné nádoby.

Aplikování:

Každý večer do této směsi namočte vatový tampónek a používejte na problematické oblasti. Nechejte působit zhruba půl hodiny a poté opláchněte teplou vodou. Nežádoucího ochlupení se zbavíte velmi snadno. Je to jednoduché a účinné, vyzkoušejte tento recept také vy!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button