Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Starověký lék k astmatu, zánětu průdušek a chronického plicního onemocnění

Astma, zánět průdušek, chronické plicní onemocnění, to všechno jsou nemoci, které postihují mnoho z nás. V našich podmínkách se těmto onemocněním ani nemůžeme divit. Zabírají na ně nejrůznější léky, nicméně ti, kdo nechtějí do těla zbytečně cpát chemii, mají v takovéto chvíli problém.

Určitý typ plicního onemocnění nebo poruchy může být způsoben infekcí, alergií, či například tím, že lidé kouří.Takovéto poruchy a nemocnění je ovšem možno vyléčit i přírodní cestou. Poradí si nejen s plícemi, ale také s astmatem a to jak bronchiálním, tak srdečním. Jde o velmi žádaný tradiční lék.

46

Babiččin starověký lék

Kdysi dávno nebyly žádné certifikované léky, ani žádné farmaceutické firmy, které vyráběly nejrůznější léky na bázi chemie. Kdysi si lidé museli pomáhat pouze tím, co bylo okolo nich. Naše babičky vytvářely nejrůznější přírodní léky, kterými léčily vše, kašel, nemoci, nachlazení a podobně. Na takovéto léky se postupem času zapomnělo a přešlo se k chemii. Nyní můžete vyzkoušet tento přírodní lék, který vychází z tradičních ingrediencí. Sami uvidíte, že naše babičky měly pravdu, že je velmi silný a účinný.

Ingredience:

  • 1,5 kg červené cibule
  • 2 šálky čistého javorového sirupu nebo ½ kg hnědého cukru
  • 6 šálků vody / 1,5 l
  • 2 střední citróny
  • 7 lžic surového medu

Postup:

Dejte na velkou pánev javorový sirup a zahřejte na mírném ohni. Pokud berete hnědý cukr, pak jej také zahřejte na mírném ohni na pánvi, ale pozor, míchejte nepřetržitě, dokud nebude krásně zlatavý. Poté přidejte nakrájenou cibuli a vařte po dobu několika minut. Následně přidejte vodu.

Tento lék vařte na mírném ohni, dokud se obsah vody nesníží o jednu třetinu. Pak nechejte chvíli vychladnout. Z citrónů vymačkejte šťávu a dejte stranou. Do citrónové šťávy přidejte med, dobře ho promíchejte a následně vše smíchejte dohromady. Nechte směs přes noc odstát a ráno ji dejte do skleněné nádoby.

Jak jej konzumovat?

Doporučujeme tento přírodní lék konzumovat po jedné lžíci a to po každém jídle. Účinky se po pravidelném užívání projeví velmi brzy a možná vás to až překvapí, jak tento jednoduchý recept pomůže vašemu astmatu, plicním nemocem a zánětu průdušek.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button