Jídlo a stravováníZdravé tipy

Ploché bříško za pouhé dva týdny

Existuje mnoho diet, které opravdu zvládnou zničit nahromaděné tuky. Problém většiny těchto diet je však v jejich jojo efektu. Nemají prostě dlouhodobý účinek. Grapefruitová dieta však umožňuje úbytek váhy bez následného jojo efektu. Téměř „magické“ složky se postarají o to, abyste měli ploché bříško za pouhé dva týdny.

Existují dvě verze grapefruitové diety. První a přísnější je velmi jednoduchá. Doporučuje se po celou dobu konzumovat jen grapefruit, který vám dramaticky dopomůže ke ztrátě přebytečných kilogramů za velmi krátký čas. Látky obsažené v grapefruitu vám pročistí pleť a zlepší zdraví. Je to díky jeho nízké energetické hodnotě, kdy dochází k účinnému čištění krevních cév. Zároveň má vlastnosti, které pomáhají v procesu spalování tuků.

bříškoDruhá verze je o něco příjemnější. Ve stručnosti se jedná o konzumaci grapefruitu před každým jídlem. Můžete jíst samotný plod, vymačkanou čerstvou šťávu z grapefruitu nebo džus, který neobsahuje cukr. Dieta je velmi příjemná i pro jedince, kteří milují smažená jídla. Během celého procesu hubnutí si tato jídla klidně dopřávejte. Jediné, čemu se musíte vyhnout je cukr. Vyhýbejte se tedy všemu druhu cukrovinek a sladkostí, na které narazíte.

Nebojte se konzumovat všechny druhy masa, ryb, vajec, mléka nebo mléčných výrobků. Můžete také jíst obiloviny, ale nic se nesmí přehánět. To platí i pro snížený příjem chleba. Součástí diety je i konzumace jiného ovoce a zeleniny v libovolném množství.

Během grapefruitové diety si připravujte jídla podle toho, jak jste zvyklí. Není potřeba se v ničem omezovat. Samozřejmě, čím více se přizpůsobíte dietě, tím rychleji získáte výsledky.

Každé ráno však začínejte s grapefruitovým džusem na lačný žaludek. Doba této diety je neomezená. U první verze doporučujeme pouze jeden až dva týdny. Uvidíte, jak rychle se výsledky dostaví. Díky tomu, že je grapefruit bohatý na enzymy, urychluje proces trávení a spalování tuků.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button