Péče o těloPřírodní léčba

Použijte tuto masku a uvidíte, že skvrny a akné zmizí jako mávnutím kouzelného proutku!

Lidská tvář je první věc, kterou si lidé všímají, když se na vás podívají. Chcete tedy logicky mít krásnou a zdravou pleť, která bude vypadat hezky a dobře. To může znamenat, že vydáváte mnoho financí za krémy, pleťové masky a péči kosmetiček. Je potřeba se o svou pleť starat a pečovat, aby byla stále v dobrém stavu.

Mnoho faktorů

Kůže v obličeji může být ovlivněná v průběhu let a to díky mnoha různým faktorům. Projevují se na pleti vrásky, sluneční skvrny, akné, jizvy a podobně. To vše ubírá tváři krásu a vitalitu. Z tohoto důvodu lidé často mohou přicházet ke krokům, které jsou finančně nákladné a co víc, také možná nebezpečné. Lidé mohou sáhnout k estetickým úpravám obličeje. Existují však přirozenější formy, které mohou být stejně účinné, levnější a k pleti bezpečnější.

Účinná pleťová maska

Dnes přinášíme jednoduchý přesto však velmi účinný recept na masku, která disponuje silnými složkami, které jsou pro vaši pleť přínosem. Díky této masce můžete eliminovat vše, co se na vašem obličeji vyskytne a činí vám tak problémy. Pomáhá jej čistit, oživí jej a obnovuje vaši pleť. A to vše za minimální částky!

Ingredience:

  • 1 polévková lžíce jedlá soda
  • 1 lžíce organického jablečného octa
  • ½ organického citrónu
  • 1 lžička organického kokosového oleje
  • 1 čajová lžička syrového organického medu

Postup:

Jednu čajovou lžičku jablečného octa přidejte do poloviny sklenice vody. V další misce smíchejte jednu polévkovou lžíci jedlé sody a pomalu přidávejte do směsi octa a vody. Vezměte půlku citrónu, vymačkejte šťávu a přidejte med. Vše smíchejte a to až do chvíle, než vznikne směs, která je konzistentní a homogenní.

Jak tuto masku používat:

Před použitím této masky je dobré umýt obličej. Z vašich pórů se tak odstraní zbytky make-upu. Osušte si pleť čistým a měkkým ručníkem. Jakmile máte hotovo, můžete opatrně použít pleťovou masku, nanesete jí na pleť a necháte působit 5 až 10 minut. Nakonec postupně masku z pleti odstraňte s pomocí teplé vody. Nakonec můžete přidat trošku studené vody, tím se uzavřou póry.

Tímto způsobem se postaráte o svou pleť a bude vypadat mnohem zdravěji a lépe.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button