Přírodní léčbaZdravé tipy

Záchrana pro bolavá kolena

Bolestivá kolena mohou znepříjemnit každodenní život opravdu pořádně. Poradíme vám, jak se této bolesti zbavit jednou pro vždy a hlavně bez zbytečného utrácení za léky, lékaře a operace.

Ať už trpíte chronickým onemocněním nebo vás jednoduše čas od času zabolí koleno po sportu či pod vlivem počasí, tato léčba vám udělá zaručeně dobře.

Malý zázrak z přírody

Vykopejte v říjnu rostlinu kostivalu a zasaďte si ji doba v květináči. Bude vám sloužit dlouhé roky!

Kořen této rostliny má skvělé léčivé účinky zejména při bolestech svalů a kloubů. Extrakt si připravíme velmi jednoduše:

Čerstvý kořen kostivalu nakrájejte a nechte jej 2 týdny louhovat v alkoholu nebo alpě. Poté vzniklou tekutinu sceďte a používejte ji k potírání bolavých míst. Brzy sami zjistíte, že se osvědčí na celou řadu bolestivých problémů – od kolen a kotníků až po zápěstí či bolavá záda.

Její účinky lze ještě zintenzivnit teplými nebo studenými zábaly v závislosti na tom, jaký druh problému vás trápí. O tomto se však vždy poraďte se svým lékařem!

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button