Jídlo a stravováníZdravé tipy

Potraviny, které vám pomohou pročistit tělo a ubrat na váze

Detoxikace pomůže vyčistit tělo od škodlivých látek a zároveň shodit nějaké to kilo. Lepším způsobem, než dodržovat přísné diety a hladovění, je rozumné přidat určité potraviny do stravy a konzumovat je pravidelně.

Přinášíme vám seznam potravin, které vám pomohou pročistit tělo a zbavit se přebytečných kil.

Zázvor

Jeden z nejznámějších zabijáků přebytečného tuku. Můžete jej používat v jakékoliv formě a věřte, že vám výrazně urychlí proces hubnutí.

Zelený čaj

potravinyZelený čaj je skvělý během diety. Stačí jej pít zhruba dvakrát denně. Budete mít dostatek energie a lépe spálíte tuk. S jeho konzumací to však nepřehánějte.

Jablečný ocet

Také znám jako spalovač tuků. Ve stravě jej můžete použít na milión způsobů. Jedná se o jeden z nejlepších a nejzdravějších octů, které můžete při vaření používat.

Grapefruit

Vysoký obsah vitamínu C posílí a osvěží tělo. Kromě toho, že spálí tuky přirozenou cestou.

Citrón

Je považován za nejúčinnější ovoce pro dietu. Může však být nebezpečný, pokud to s jeho konzumací přeženete a překyselíte žaludek. Konzumujte citrónovou šťávu smíchanou s vlažnou vodou na lačný žaludek před snídaní. Citrón nakopne metabolismus a urychlí proces hubnutí.

Ryby

Zdravé mastné kyseliny, které obsahují ryby, jsou jedním z nejlepších možností, jak nahradit maso během diety. Ideální pro zahnání chuti po mase, bez přibrání tuku.

Skořice

Zdravé koření, které urychlí váš metabolismus. Skořice pomáhá zvýšit šance na hubnutí a rychle se zbavit přebytečných tuků.

Lněné semínko

Pomáhá s detoxikací těla a úbytkem váhy. Můžete jej přidat do jogurtů nebo sladkých kaší. Lněné semínko by mělo být součástí vašeho jídelníčku každý den.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button