Péče o těloPřírodní léčba

S touto maskou zapomenete na botox. Přírodní odstranění vrásek je tady

Kakaové potraviny jsou bohaté na antioxidanty a mohou významně zabránit rozvoji vrásek na obličeji. Obvykle se čokoláda používá v kuchyni, aby byly nádherné dorty sladké a chutné. Čokoláda však může být použita i pro krásu a kosmetické účely. Raw kakao vás ochrání před bakteriálními infekcemi a viry. Níže naleznete recept na vysoce efektivní masku, která vám pomůže vyhladit vrásky. S tímto přípravkem zapomenete na botox a další chemické látky.

Účinná maska na vyhlazení vrásek

Co budete potřebovat na masku, která vám vyhladí vrásky:

  • avokádo
  • 3 lžíce kakaového prášku
  • 2 lžičky medu
  • 1 lžička skořice

Postup přípravy je velmi jednoduchý a zvládne ho naprosto každý. Oloupejte avokádo, vyjměte pecku a vložte ho do misky. Poté ho rozmačkejte pomocí vidličky a přidejte ostatní přísady. Neváhejte použít mixér. Výsledná pasta by měla mít hladkou konzistenci a všechny ingredience by měli být důkladně promíchané.

Připravenou masku skladujte v chladu. Používejte na obličej maximálně dvakrát týdně.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button