Péče o těloPřírodní léčba

Chcete nové vlasy? Vyzkoušejte náš návod. Porostou vám jako z vody

Vlasy jsou velmi krásné na ženách. Nicméně o zdravé vlasy a zdravou pokožku je třeba pečovat. Někdo používá kosmetické výrobky a ne vždy dostane dobré výsledky. Ti, kteří se trápí s úbytkem vlasů nebo mají jiné problémy s vlasy mohou vyzkoušet náš přírodní recept.

Příprava je velmi jednoduchá a snadná. Stačí mít jen jednu složku v kuchyni – brambory. Zelenina, která je široce používaná v potravinách, může sloužit k péči o vlasy a udržuje vaše vlasy v dobrém stavu. Nové vlasy vám nenarostou přes noc, ale pokud budete trpělivý několik dní, uvidíte skvělé výsledky.

Brambory pro vaše vlasy

Příprava brambory je velmi jednoduchá. Stačí pořádně umýt brambory, oloupat slupku a nakrájet je na malé kousky. Následně je rozmixujte v mixéru. Pokud je směs příliš hustá, přidejte trochu vody. Následně přeceďte a vymačkejte všechnu šťávu z brambor přes cedník nebo látku.

Jak směs používat

Šťávu z brambor aplikujte na pokožce hlavy. Aplikujte a nechte působit po dobu 20-25 minut a poté si umyjte vlasy šamponem a vodou.

Tento postup aplikujte dvakrát nebo třikrát týdně. Menší počet opakování nebude mít pozitivní výsledky na vaši pokožku.

Pokud vše aplikujete správně a dodržíte postup, vaše vlasy získají ztracenou krásu, sílu a lesk.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button