Přírodní léčba

Vyzkoušejte tento recept. Smíchejte křen s octem a počkejte 5 dní

Zapomeňte na běžná léčiva, protože tyto dvě přírodní ingredience vám pomohou vyřešit bolest hlavy a ucpané nosní dutiny.

Silný vítr a chladné dny potrápí občas každého. Někdy nás kromě zimy přepadne i nachlazení, které doprovází bolest hlavy. Kromě bolesti hlavy je dalším vedlejším účinkem i ucpaný nos. Málokdy vám pomohou léky z lékárny. Vyzkoušejte tento přírodní lék, který vám uleví od bolesti a je 100% přírodní. Jak si připravit směs křenu a vinného octa.

Příprava přírodního léku na nachlazení

Pořiďte si čerstvý křen, který nastrouháte a vložíte do skleněné láhve. Láhev poté naplníte do poloviny vinným octem. Směs uzavřete a uložíte při pokojové teplotě na deset dnů. Během zrání občas lahví protřepejte.

Po uplynutí doby, láhev otevřete a vdechujte výpary z láhve vždy pět minut několikrát denně. Můžete také namočit kousek vaty v této kapalině a přiložit ji jako obklad na bolavou hlavu nebo v případě horečky. Léčba trvá zhruba pět dnů, než křen s octem nadobro pročistí ucpané dutiny a zaženou bolest hlavy.

Dalším možným řešením, je nastrouhat 50 g křenu, který zalijete horkou vodou. Poté se nakloňte nad hrnec a přehoďte přes sebe ručník. Vdechujte výpary, které vám pomohou při léčení ucpaných dutin.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button