DetoxikacePřírodní léčba

Pravda, kterou nechtějí, aby jste věděli, že vitamín B17 zabíjí rakovinové buňky

Zdá se, že rakovina postihuje téměř všechny, v jednom či druhém smyslu, ve svém životě. Buď jste diagnostikováni s nějakou formou rakoviny, nebo váš přítel, rodinný příslušník nebo spolupracovník. Rakovina způsobuje katastrofu v našich životech a i když se snažíme proti ní bojovat, zdá se, že poškozuje naše zdraví, šekové knížky, vztahy a další. To, co možná nevíte, je, že je velmi možné, že vitamín B17 je odpovědí na tento velký společenský problém nemocných.

Přečtěte si o tom, jak B17 bojuje proti rakovině, a proč je to poprvé, co o tom slyšíte.

Trochu o vitamínu B17

B17 je vitamin, který se nachází v mnoha druzích ovoce a zeleniny, ale je zvláště účinný v meruňkách. Semena meruňky obsahují B17 (také známý jako Laetril) ve formě amygdalinu. B17 je silný rakovinový bojovník, protože se skládá hlavně z glukózy a kyanovodíku. Kvůli těmto dvěma složkám je B17 schopen doslova vstříknout jed do rakovinových buněk, a nakonec tyto buňky usmrtí přes kyanid. Je to v podstatě přirozená forma chemoterapie.

Proč se B17 nepoužívá při léčbě rakoviny

Pokud jste to už jednou slyšeli, uslyšíte to milionkrát: v rakovinovém průmyslu se jedná hlavně o zisk. To je smutná pravda a to je také důvod, proč mnoho vládních agentur, výzkumných pracovníků a lékařů buď vynechalo cestu ke zjištění účinků vitaminu B17, nebo ignorovalo slibnou léčbu, kterou může mít. Někteří lékaři léčili pacienty s nádorovým onemocněním pomocí B17, ale FDA je přinutilo,aby pozitivní výsledky nezvěřejňovali.

Kromě toho FDA považuje přípravek Laetrile za netestovanou léčbu, což znamená, že nemůže být užíván lidmi. Přestože studie úspěšně prokázaly pozitivní účinky přípravku Laetrile na nádorové onemocnění u testovaných zvířat, byly tyto povzbudivé studie nyní FDA zakázány.

Výhody správného stravování

Síla správného jídla a začlenění tohoto kouzelného vitamínu do vaší stravy je zdokumentována nejen ve výzkumu, ale také v osobních osvědčeních. Abyste skutečně snížili své šance na získání rakoviny a zlepšili své šance, pokud vám byla diagnostikována choroba, důležitost správného jídla nemůže být podhodnocena. Je nesmírně důležité, abyste drželi dietu, která je založena především na rostlinné stravě. Vyhoďte všechny zpracované potraviny ve vaší kuchyni a nikdy je nevraťte zpět.

Každý den jezte organické / čerstvé a zdravé ingredience.

Některé z nejlepších věcí, které můžete začlenit do vaší stravy, patří:

Aloe gel a / nebo džus

Zázvor

Chia

Kmín

Len

Kurkuma

Goji

Houby

Chilli papričky

Spirulina

Mladá pšenice

Velké množství (organického / syrového) ovoce a zeleniny

Je také důležité regulovat stresové úrovně, což znamená získání přiměřeného spánku, a meditace (nebo hledání vlastních osobních prostředků relaxace).

Chcete-li snížit riziko vzniku rakoviny, začleňte do své diety vitamín B17. Najdete B17 doplňky ve většině výživových obchodů. Nebo vyměňte své meruňky za jejich semena, která poskytují právě vitamín B17.

Rakovina je onemocnění, které ničí životy a je to, čeho se všichni snažíme vyhnout. Tím, že jíte a žijete správně a vložíte tento kouzelný vitamín do své stravy co nejvíce, budete mít větší šanci, pokud jde o úplné vyloučení rakoviny.

Kterou značku meruňkových semen koupit?

Vždy se podívejte na značku, která je organická, surová, nepasterizovaná, čerstvá a sušená na slunci.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button