OstatníPéče o těloPřírodní léčba

Vyzkoušejte tento jednoduchý detox, který pomůže od nahromaděných toxinů

Zdravotní problémy dnes již má mnoho lidí, podobně je tomu tak i v případě váhy. Mnoho lidí s ní má problém, myslí si, že mají nějaké to kilo navíc, břišní tuk a podobně. Samozřejmě také váha ovlivňuje celkové zdraví lidí. Přemýšlíte, jak s tím bojovat? Jde to jednoduše s pomocí tohoto detoxikačního nápoje.

Toxiny v těle

Toxiny v lidském těle, které se tam udržují, mohou vést k vážným zdravotním problémům. Mohou způsobovat alergie, deprese, nespavost, bolesti kloubů, hlavy, výskyt akné nebo nadměrnou hmotnost. Toxiny v játrech mohou mít vliv na tělesnou hmotnost a břišní tuk. Játra v těle zaštitují dvě základní funkce. Detoxikují krev a metabolizují tuk. Ve chvíli, kdy jsou játra zasažena toxiny, jsou přepracovaná a tím pádem se spouští zvýšení tělesné hmotnosti a k tomu se přidávají také jiné zdravotní problémy.

Problémy s játry

Jestliže je vaše tělo ve stresu, tukové buňky uvolňují uložené toxiny a ty mohou následně způsobit poškození buněk. Vaše játra tak nebudou moci metabolizovat. Toxiny jsou obvykle uloženy v buněčných membránách, svalové tkáni, mozkové tkáni a také v nervové tkáni. Podle odborníků je hlavním důvodem pro zvýšení tělesné hmotnosti zahlcení toxiny, které se dostávají do lidského těla prostřednictvím kůže, jídla, čisticích prostředků i životního prostředí obecně.

Detox Diet

Ve své knize Detox Diet doktorka Baillie – Hamilton vysvětluje vztah mezi toxickými syntetickými chemickými látkami a tukem. Toxiny v těle mohou ucpávat játra a tím pádem brání spalování tuků. Detoxikace je jedním z nejzdravějších způsobů, jak játra očistit. Jde o přírodní způsob, jak tělo chránit od nahromaděných toxinů. Je skvělé, že existují tyto přírodní způsoby. Díky nim budou vaše játra čistá a fungovat tak, jak mají. Vyzkoušejte i vy tento detoxikační nápoj!

Ingredience:

  • ½ lžičky kurkumy
  • 2 lžíce organické citrónové šťávy
  • 12 uncí filtrované vody
  • 1 lžíce surového organického medu

Postup:

Vezměte všechny přísady, spojte je a vytvořte tento detoxikační nápoj. Ten popíjejte na denní bázi. Hlavní složka tohoto nápoje je kurkuma, která má prokazatelně velké výhody na lidské tělo. Existuje spousta a spousta studií, které ukazují, že kurkuma bojuje proti zánětu, rakovině, chronickým nemocem, obezity, artritidy, diabetu, obezity, cévní mozkové příhody a podobně.

Kurkuma může jednoznačně pomoci. Disponuje enzymy, které jsou zodpovědné za odplavování toxických látek z lidského těla. Výsledkem je lepší ochrana jater a dokonce také regenerace jaterních buněk. Výhody kurkumy pochází z kurkuminu. Ten je silný na antioxidanty a protizánětlivé účinky. Jaké další výhody má kurkuma?

  • Zlepšuje zdraví srdce
  • Posiluje imunitu tím, že zlepšuje funkci jater
  • Reguluje hladinu cholesterolu v krvi
  • Čistí krev
  • Snižuje riziko různých druhů rakoviny
  • Kontroluje hladinu cukru v krvi

Vyzkoušejte i vy tento detoxikační nápoj a očistěte svá játra od toxinů. Zlepší se vaše zdraví a celkově se budete cítit lépe!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button