Ostatní

Opravte své brýle pomocí pasty, která vás zbaví i škrábanců

Víte, co trápí lidi s brýlemi nejvíce? Škrábance na skle a otisky prstů. Skleněné čočky se snadno znečistí a poškrábou navzdory své odolnosti. To je důvod, proč musíte své brýle čistit pravidelní. Víte však jaká je nejlepší metoda? Čištění pomocí vody je poněkud chaotické a časově náročné. Naštěstí máme pro vás několik jednoduchých metod, které umožní vaše brýle mít za každých okolností jako nové.

Prášek do pečiva

Smíchejte trochu jedlé sody s vodou, až dostanete pastu. Pak jej aplikujete na své brýle a jemně vmasírujte krouživými pohyby. Opláchněte studenou vodou a máte hotovo. Vaše brýle budou vypadat, jako nové.

Zubní pasta

Je také skvělým způsobem, jak odstranit škrábance a nečistotu z vašich brýlí. Dejte malou vrstvu na čočku a třete s kouskem bavlny krouživými pohyby. Poté si opláchněte brýle pod tekoucí vodou.

Další způsob, jak si vyčistit své brýle

Pokud potřebujete vyleštit poškrábané brýle, dejte na ně zubní pastu. Nejlépe na obou stranách čočky. Poté důkladně rozetřete pasu ubrouskem po celé ploše brýlí a třete pastu krouživým pohybem. Tímto způsobem vyleštíte své brýle. Nakonec omyjte studenou vodou a vysušte papírovým ubrouskem.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button