Ostatní

Zjistěte, jaký jste typ ženy podle měsíce, ve kterém jste se narodila

Může to znít divně, ale podle měsíce narození, máte určitě charakterové rysy. Pokud vás zajímá jaké a zda to sedí k vaší sobě, stačí si přečíst náš článek.  Povíme vám krátce ty nejčastější povahové rysy, které byste měli mít. Možná tak lépe pochopíte sebe sama a zlepší se vám díky tomu život.

Leden

Ženy, které se narodily v lednu, jsou opravdu ambiciózní. Jsou však také vážné a konzervativní. Málokdy je uvidíte rozzuřené a často se drží svých zásad. Pokud je náhodou potkáte rozčílené, obloukem se jim vyhněte. Jejich častým problémem jsou emoce, které drží v sobě. Ženy narozené v lednu se cítí nejlépe ve společnosti, kterou považují za sobě rovnou, ať už se jedná o intelektuální úroveň, životní zkušenosti nebo názory na život.

Únor

Pro únorové ženy je typické abstraktní myšlení, což je důvod, proč je mnoho lidí nechápe. Jejich nálada se často mění a pokud chcete s nimi vycházet, musíte se obrnit trpělivostí. Když to vydržíte, zasypou vás svým romantickým cítěním a láskou. To samé však očekávají od vás. Pokud je někdy zradíte, těžko si vás znovu připustí k tělu. Na to jsou příliš hrdé.

Březen

Všechny ženy, které se narodily v březnu, jsou bezstarostné. Pokud mají po boku partnera, ve kterém vidí oporu, jsou oddané a loajální. Nezkoušejte je však naštvat. Imponují jim muži, kteří dokážou ocenit jejich sílu, charisma a šarm. Takové si hledají i partnery. Být se ženou narozenou v březnu je opravdovým potěšením. Nezamilovávají se však snadno a lehce prohlédnou laciné triky, kterými je budete zkoušet svádět.

Duben

Diplomacie, pokora a úcta, tak by se daly charakterizovat ženy narozené v dubnu. Komunikace je pro ně nejsilnější vlastností. Někdy jsou náchylné k sebelítosti a potřebují větší oporu. Také jsou velmi žárlivé a pokoušet je v jejich citech není moudré. Jakmile však získáte jejich důvěru, udělají z vás nejšťastnější osobu pod sluncem.

Květen

Ženy, které se narodily v tomto měsíci, se lehce rozhodují a stojí za svým rozhodnutím a principy. Tyto ženy jsou velmi atraktivní, což s jejich složitějším charakterem vytváří nebezpečnou kombinaci pro každou osobu, která se do nich zamiluje. Snadno okouzlí každého muže a získají od něj vše, na co si vzpomenou.

Červen

Červnové ženy jsou velmi zvědavé, kreativní a komunikativní. Také rychleji mluví, než myslí a to může způsobit konflikty s druhými. Pravdou však je, že se drží stranou od pomluv a radši vše řeknou na rovinu a upřímně. Ve vztahu si na ně dávejte pozor, jsou nebezpečnými hráčkami. Muži často nevědí co s nimi počít.

Červenec

Tajemné a čestné jsou ženy, které se narodily v červenci. Nepouštějí si příliš mnoho lidí k sobě a jejich vztahy jsou pevné. Málokdy se chlubí a ne proto, že by neměly čím. Nepatří to prostě k jejich povaze. Často jsou to krásné a velmi inteligentní ženy. V konfliktech jsou zdvořilé, ale pokud je jednou zradíte, nikdy už vám neodpustí.

Srpen

Unikátní směs s velkým srdcem a mírná dávka sebestřednosti, je připravena pro všechny ženy narozené v srpnu. Tyto ženy vyhrávají všechny konflikty, které jim život přichystá. Není vhodné být jejich soupeři. Pokud si nedáte pozor, smetou vás z povrchu zemského. Další jejich skvělou vlastností je obrovský smysl pro humor. Nikdy však nikoho nezesměšňují. Často jsou středem pozornosti a nemají nouze o mužskou společnost. V jejich přítomnosti totiž muži ztrácejí hlavu.

Září

Laskavost, disciplína a kráse byla nadělena ženám v září. Tyto ženy nikdy nezapomínají na to, co jste pro ně kdy udělali nebo neudělali. Těžko odpouští zradu. Jejich hlavním pohonem jsou vztahy, které si udržují a pečují o ně. Nemají rády nic krátkodobého nebo na jednu noc. Jsou velmi zásadové a náročné na svůj protějšek. Často se nechávají ovlivnit rozumem, bez ohledu na to, co jim srdce poroučí. Muž, který jim může poskytnout nejvíce, u nich vyhraje.

Říjen

Pro ženy narozené v říjnu je typický silný charakter, vůle a nezávislost. Jsou velmi emocionálně založené, ale nikdy je neuvidíte plakat. Mají vynikající intelekt a bývají často úspěšné. Problém mají s otevřeností. Jsou si totiž vědomi vlastní zranitelnosti. Díky úspěchům, kterých dosahují, bývají v očích druhých žen nenáviděné.

Listopad

Se ženou narozenou v listopadu nehrajte žádné hry. Obvykle jsou o krok na před, i když si myslíte, že jste ve vedení. Skvěle rozpoznají lež. Proto si dávejte pozor na to, abyste neztratili jejich důvěru. Pokud nejste připraveni poslouchat pravdu, rozhodně se jich neptejte na názor. Listopadové ženy jsou totiž velmi upřímné.

Prosinec

Ženy narozené v posledním měsíci v roce, jsou netrpělivé, impulzivní a mají často štěstí. Ve sporech odchází jako vítězové a to právě díky štěstěně, která stojí na jejich straně. Jsou zábavné, chytré a mají skvělý smysl pro humor. Jejich kladnou vlastností je skutečnost, že i přesto, jak jim lidé ubližují, mají velké srdce.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button