Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Tento nápoj pomůže vyčistit vaše játra a zhubnete díky němu do 72 hodin

Játra jsou jedním z nejdůležitějších částí lidského těla. Různé problémy s játry může způsobit špatný životní styl, zpracované potraviny, tuky, nadužívání léků, znečišťující životní prostředí a podobně. Funkcí jater je zpracovávat živiny a najít škodlivé toxiny, které se dostávají do těla a následně je odstranit. Když je lidské tělo plné toxinů a neodstraňují se z těla, játra nemohou vykonávat svou běžnou funkci.

Možné přibírání na váze

Když je tělo plné toxinů, kterých se nezbavuje, proces hubnutí je mnohem pomalejší a spíše přibíráte, než hubnete. Mnoho lidí si neuvědomí to, že játra jsou velmi účinná při odbourávání tuků. Játra hrají při hubnutí stejnou roli, jako třeba žaludek nebo střeva. Když se čistí játra, pomáhají podporovat produkci žluči, která na oplátku pomůže tělu metabolizovat tuky. A to je právě důvod, proč je nutno přistoupit jednou za čas k detoxikaci. Pomocí tohoto nápoje můžete vyčistit játra a také celý organismus. Jak na to?

Ingredience:

  • 3 citrony
  • 1 šálek sekané petrželky
  • 5 kousků celeru
  • 1 kousek zázvoru
  • 6 šálků vody

Postup:

Vložte do mixéru citronovou šťávu, petržel, celer, zázvor a promíchejte. Přidejte vodu a opět promíchejte. Konzumujte třikrát denně dvě sklenice tohoto nápoje na lačno. Tento postup opakujte v dalších dvou dnech. Poté si dejte sedm až deset dní pauzu a léčbu opakujte. Doporučujeme dále vyhnout se těžkým jídlům následující tři dny. Jezte zdravé potraviny, které vám pomohou usnadnit proces detoxikace jater a pomohou vám v procesu hubnutí.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button