Péče o těloPřírodní léčba

Starý ruský lék, který vás zbaví ztuhlosti kloubů a svalů

Starý ruský lék na ztuhlé klouby a svaly je složen z několika běžně dostupných surovin. Určitě některé z nich máte doma. Jaké je jeho složení?

Lék na ztuhle svaly a klouby

Na přípravu domácího léku budete potřebovat:

  • 1 lžíci medu
  • 1 lžíci hořčice (pikantní)
  • 1 lžičku jemné soli
  • 1 lžíci vody

Jak ho připravíte? Postup je velmi jednoduchý. Smíchejte všechny ingredience v misce a vytvořte hladkou konzistentní směs. Směs skladujte v zavařovací sklenici s pevným víkem a uložte na chladném místě.

Stejně jako je jednoduchá příprava, tak je snadná i aplikace. Směs aplikujte na spotižené místo, přikryjte igelitem a nakonec zabalte hadrem. Ponechte mastičku působit zhruba 1-2 hodiny a poté oblast opláchněte vlažnou vodou.

Pro lepší výsledky používejte přírodní lék večer, těsně před ulehnutím k spánku. Výsledky se dostaví okamžitě. Proceduru opakujte pravidelně, minimálně čtyři dny.

Poznámka: Při užívání jakéhokoliv přírodního léku se nejdříve poraďte se svým lékařem.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button