Péče o tělo

Dokonalá pleť nemusí být sen

Tento postup je možné využít pro všechny typy pleti. Nemusí se jednat jen o akné, ale hravě si poradí i s léčbou stařeckých skvrn na krku a hrudníku. Mějte však na paměti, že kůže na krku a hrudníku je obvykle jemnější, než kůže na jiných oblastech těla, proto s ní zacházejte se zvláštní péčí.

Jak odstranit akné a stařecké skvrny

Výsledky se dostaví zhruba po týdnu. Hlavní složkou bude jablečný ocet. Je skvělý pro svoji schopnost vysušení pokožky. To je důvod, proč je považován za zdravou volbu pro léčbu kožních onemocnění jako je akné a lupenka. Tato vlastnost octu je skvělá pro léčbu stařeckých skvrn.

pleť

Jediné, co musíte udělat je smíchat půl lžičky jablečného octa s dvěma lžícemi pomerančového džusu a aplikovat je na postiženou oblast. Nechte celou aplikaci zaschnout. Pokud vás pomerančový džus dráždí, můžete zkusit smíchat ocet s trochou vody a medu. Po aplikaci a zaschnutí, opláchněte postiženou oblast studenou vodu. Používejte tuto metodu každý den a během několika dnů budete vidět první výsledky.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button