Přírodní léčba

Mrkev jako zázračný lék na rakovinu

Mnoho z nás se snaží udržovat zdravý životní styl. Bohužel však i přes všechny zdravé potraviny a pravidelný pohyb, nás může postihnout závažná nemoc. Tento článek je o ženě jménem Ann Cameron, která je úspěšnou spisovatelkou dětských knížek. V roce 2012 objevila rakovinu tlustého střeva ve fázi 3. Nyní se s námi chce podělit o svůj příběh.

Chemoterapie vs. alternativní léčba

Její manžel zemřel na rakovinu plic v roce 2005 a to i přesto, že podstupoval léčbu chemoterapií. Když se Ann dozvěděla o své nemoci, zásadně odmítala chemoterapii a vydala se opačným směrem – k alternativní léčbě.

Když se dozvěděla vše potřebné, lékaři ji po odstranění nádoru navrhovali léčbu chemoterapií. To však pro Ann nebyla cesta. Její manžel špatně reagoval na chemoterapii a ona si chtěla ušetřit všechny ty potíže. Potřebovala tedy něco jiného.

mrkev

Příroda má lék na vše

Strávila spoustu času hledáním zázračného léku. Poté našla jméno Ralph Core. Tento mladík měl rakovinu kůže. Nemoci se podle všeho zbavil jen díky mrkvové šťávě, kterou pil každý den. Pravidelná dávka z 2,5 kg mrkví po dobu osmi týdnů jej vyléčila. Rakovina se dále nešířila a dokonce se zmenšil nádor. Po čtyřech měsících měl nádor poloviční objem. Za následujících osm měsíců nebylo po rakovině ani stopy. Byla pryč.

Některé přípravky jsou během léčby rakoviny zakázané. To však neplatí pro mrkvovou šťávu. Tato šťáva je ideální při chemoterapii a ozařování. Nemá žádné vedlejší účinky. Anne však chtěla pouze šťávu.

Povedlo se! Při pravidelném užívání mrkvové šťávy se Anne kompletně vyléčila. Nebyla již nemocná a její tělo se rychle zregenerovalo. Pokud se dostanete do podobné situace, myslete na tuto možnost. Nebojte se využít chemoterapie společně s mrkvovou šťávou. Klidně vyzkoušejte jen alternativní přístup.

Zdroj: web cuisineandhealth.com, odkud jsme při psaní čerpali, již není v provozu, proto není možné zdroj navštívit.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button