Jídlo a stravováníPřírodní léčbaZdravé tipy

Řekněte sbohem vysokému cholesterolu, krevní glukózy, lipidům a triglyceridům

Lidské zdraví je nutno opečovávat, snažit se chovat ke svému tělu tak, aby správně fungovalo a tím pádem se udržovalo správné zdraví. Jeden z nejčastějších problémů, které ovlivňují Američany všech věkových skupin je vysoký tlak a vysoká hladina cholesterolu. Tyto problémy jsou obvykle způsobeny špatnými stravovacími návyky a nedostatkem fyzické aktivity.

Důležitý cholesterol

Všechno nezdravé jídlo, umělé cukry, smažené a zpracované potraviny vedou k problémům v lidském těle. Zdraví ohrožující může být vysoká hladina špatného cholesterolu neboli LDL. Vysoký krevní cholesterol je jedním z hlavních rizikových faktorů pro srdeční choroby. Rizikový faktor zvyšuje šanci na toto onemocnění. Ve skutečnosti můžeme říct, že čím vyšší hladina cholesterolu v krvi, tím větší je riziko vzniku srdečních onemocnění nebo dokonce infarktu.

Co způsobí vysoká hladina cholesterolu?

Vysoká hladina cholesterolu může vést k arteriálnímu plaku a to může způsobit arteriální kornatění, které je známé jako ateroskleróza. To zužuje tepny, zpomaluje nebo blokuje průtok krve do srdce a to se může projevit jako bolest na hrudi. Jestliže je průtok krve k srdci odříznut právě kvůli ucpaným tepnám, je výsledkem poškozený srdeční sval, což vede k infarktu. Vysoký krevní cholesterol se sám o sobě nevyznačuje symptomy, takže mnozí lidé si nejsou vědomi, že hladina jejich cholesterolu je příliš vysoká.

Důležitá hladina cholesterolu

Je velmi důležité a nezbytné, abyste zjistili, jaká je hladina vašeho cholesterolu. Snížení vysoké hladiny cholesterolu v krvi snižuje riziko vzniku srdečních chorob a snižuje riziko vzniku infarktu či úmrtí spojené se srdečními chorobami. Snížení hladiny cholesterolu je důležité pro všechny věkové kategorie, pro muže i pro ženy, pro lidi se srdečními chorobami i pro ty, kteří jimi netrpí.

Jak vysokou hladinu cholesterolu léčit?

Trpíte-li vysokou hladinou cholesterolu, pak jste jistě již zaznamenali všechny možné druhy léčby, možná jste vyzkoušeli ty konvenční i méně konvenční. Některé metody jsou účinné, některé tolik ne. Pravděpodobně budete stále hledat lék, který bude mít efektivní výsledky a to během krátké chvíle. Jestliže i vy stále hledáte ten správný lék na tento problém, pak čtěte následující řádky.

Odzkoušený recept

Recept, který se vám chystáme představit, byl vyzkoušen a doporučil jej sám lékař, který bojoval s touto problematikou. Sám nemohl najít vhodný prostředek ke snížení cholesterolu v krvi. Tento recept objevil a zkoušel sám na sobě. Za pouhý měsíc se mu podařilo snížit všechny krevní parametry do normálu. Tento recept je 100% přírodní, rychlý, jednoduchý. A co k tomu potřebujete?

Ingredience:

  • Kus dýně
  • Dostatečné množství vody

Postup:

Po dobu čtyř týdnů byste měli konzumovat jednu celou dýni týdně. Oloupejte si 100g, přidejte do mixéru. K tomu dejte trochu vody a pak stačí už jen zapnout mixér a připravit si velmi zdravé dýňové smoothie. Toto smoothie je dobré konzumovat 15 – 20 minut před jídlem a to na denní bázi. Doporučujeme zapamatovat si výsledky před a po léčbě, abyste zjistili, jaké má na vaše tělo účinky. Nezpůsobuje žádné vedlejší nepříznivé účinky, jde o zcela přirozený lék.

Působivé účinky

Díky těmto působivým účinkům bylo smoothie zkoumáno, aby se zjistil původ těchto blahodárných účinků. To, co zjistili, bylo, že sloučeniny dýně čistí tepny, odstraňují špatný cholesterol. Zvyšují hladinu energie, budete se cítit lépe, svěží. Vyzkoušejte tento recept!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button