Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Vytvořte si vlastní přírodní antibiotikum

Ne každý věří lékařům a snaží se tíhnout spíše k přírodním prostředkům. Pokud to jen trochu jde, přírodní prostředky jsou vždycky pro tělo lepší. Jestliže se chcete vyhýbat západní medicíně, pak existuje spousta možností, jak si pomocí přírodních léků pomoci v uzdravení.

Vlastní přírodní antibiotikum

I vy si můžete sami vytvořit vlastní přírodní antibiotikum, které je silné, účinné a velmi zdravé. Toto přírodní antibiotikum pomohlo již mnoha lidem v léčbě virových, bakteriálních, plísňových i parazitárních onemocnění. I vy si tento lék můžete jednoduše doma připravit. Chcete vědět jak?

Ingredience:

  • 2 lžíce prášku nebo 2 kusy kořene kurkumy
  • 3 šálky organického jablečného octa
  • ¼ šálku nasekaného česneku
  • 1/4 šálku nasekané cibule
  • 2 čerstvé chilli papričky
  • ¼ šálku strouhaného křenu
  • 3 čajové lžičky surového medu

Postup:

Vezměte jednotlivé ingredience, kromě jablečného octa a dejte do misky. Tuto směs umístěte do keramické nádoby před nalitím jablečného octa. Jablečný ocet by měl tvořit jednu třetinu misky. Plňte po okraj. Misku uzavřete víkem a důkladně protřepejte. Tento lék nechte na chladném a suchém místě, kde jí uschovejte po dobu dvou až šesti týdnů. Několikrát denně touto misku zatřeste. Po dvou týdnech směs zmáčkněte, aby se z ní dostalo co možná nejvíc šťávy. Směs doporučujeme skladovat v lednici, konzumujte až dvě polévkové lžíce každý den.

Na co všechno tato směs pomůže?

Toto tonikum je schopno pomoci léčit virové onemocnění, parazitární, bakteriální a houbové choroby. Jde o velmi silnou kombinaci přírodních složek, které mohou přirozeně čistit lidské tělo. Jaké zdravotní přínosy však mají jednotlivé složky, které tato směs obsahuje?

Jablečný ocet

Jablečný ocet podle Authority Nutrition léčí mnoho druhů bakterií. Ocet bývá tradičně využíván jako dezinfekční prostředek, léčí ušní infekce, plísně nehtů, bradavice a vši. Jablečný ocet dokonce pro čistění ran využíval před tisíci lety Hippokrates. Pokud jde o konzervaci potravin, studie ukazují, že jablečný ocet inhibuje bakterie jako E.coli v růstu.

Česnek

Česnek má silné protiplísňové a antibiotické vlastnosti, rovněž má řadu dalších zdravotních výhod. Ty se týkají špatných bakterií a mikroorganismů v těle. Pomáhá také stimulovat produkci dobrých bakterií v těle.

Cibule

Její účinky jsou podobné česneku, i když ne tak silné. Spojíte-li česnek s cibulí dohromady, působí jako pevná obrana proti celé řadě infekcí.

Chili papričky

Jde o nejsilnější cirkulační stimulátory. Posílá své antibiotické prostředky přesně tam, kde to tělo potřebuje, umí velmi dobře bojovat proti nemocím.

Křen

Křen je skvělá silná bylina, která je prospěšná pro vaše plíce. To pomáhá uklidňovat místa, kde obvykle běžná nachlazení začínají.

Kurkuma

Kurkuma má silné protizánětlivé účinky, může vás chránit před mnoha infekcemi. To se spojuje s rozvojem rakoviny a prevenci demence. Kromě toho mohou lidí trpící bolestmi kloubu z kurkumy ve velkém těžit.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button