Jídlo a stravováníOstatníPéče o tělo

Zapomeňte na liposukci: Zbavte se přebytečného tuku rychle a efektivně s tímto silným elixírem!

Nadbytečné kilogramy řeší snad každý. Primárně je to ženská doména, ale také muži se snaží cvičit, jíst zdravě a udržovat se v kondici se štíhlým tělem. Existují jedinci, kteří se svěří do rukou plastického chirurga a dopomohou si k hezkému a vysněnému tělu pomocí chirurgického zákroku – liposukce. Na tu zapomeňte! V následujícím článku vám přinášíme recept na nápoj, který vám může spálit tuky efektivně a rychle. Tento nápoj rovněž zlepšuje a posiluje vaše zdraví. Co je k tomu potřeba?

liposukci

Ingredience:

  • 1 limetka
  • 1 okurka
  • 1 citrón
  • 1 lžička strouhaného zázvoru
  • 12 kusů máty
  • 2 kg vody

Příprava:

Příprava je velmi jednoduchá a snadná. Vše smíchejte a přelijte do velké láhve. Nechejte působit přes noc. Tento nápoj pijte každé ráno, a to na lačný žaludek. Pijte jej v takovém množství, v jakém potřebujete. Nezanechává žádné vedlejší účinky, je velmi účinný.

Vyzkoušejte tento jednoduchý recept i vy a uvidíte, že funguje!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button