Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Co se stane, když budete pít jablečný ocet a med na prázdný žaludek?

Chronické nemoci jsou velmi nepříjemné – mohou ovlivnit a změnit váš život. Zbavují vás energie, zdraví a mohou působit další a další zdravotní problémy a potíže. Chronické nemoci mají vliv na mnoho procesů v lidském těle. Pokud to navíc podpoříte rychlým a stresujícím životním stylem, kdy konzumujete mnoho nezdravého jídla a pravidelně nesportujete, pak je to problém. Čtěte následující řádky.

Problémy se zdravím

Nezdravý životní styl může způsobit, že se vaše tělo stane kyselým, což může vést k mnoha nemocem, infekcím, nedostatku energie a zánětu. Naštěstí může pomoci jablečný ocet a med. Tato směs pomáhá alkalizovat vaše tělo, zvyšuje hladinu pH v krvi zpátky do přirozeného stavu a napomáhá v boji s různými onemocněními.

Pro nemoc samozřejmě existuje řada faktorů – prostředí, ve kterém žijeme, genetika a podobně; zdravá strava a životní styl stále hrají klíčovou roli v tom, jak vaše tělo reaguje na tyto faktory. Tento nápoj se důrazně doporučuje lidem, kteří mají nějaký druh zánětu, problémy se zažíváním, bolesti svalů, kloubů nebo krku.

Jediné, co je třeba udělat, je konzumovat tento nápoj na denní bázi a také na prázdný žaludek. Výsledky budou k vidění velmi brzo, za krátkou dobu.

Proč právě jablečný ocet a med?

Jablečný ocet – jde o fermentovanou šťávu z drcených jablek. Jablečná šťáva obsahuje pektiny, vitamín B1, B2, B6, kyselinu listovou, biotin, kyselinu pantotenovou, niacin a vitamín C. Dále také obsahuje minerály jako vápník, fosfor, železo, draslík a hořčík. Kromě jablečné šťávy obsahuje jablečný ocet kyselinu octovou a kyselinu citronovou.

Med – je sladký nektar, který vyrábějí včely. Pomáhá na spoustu problémů v lidském těle, umí pomoci v hubnutí, při nachlazení, se záněty. Je bohatý na síru, vápník, hořčík, draslík, měď a zinek. Také je nadopován vitamíny včetně vitamínu C, vitamínu B6, thiaminu, riboflavinu, kyseliny nikotinové, kyseliny pantotenové a podobně.

V čem všem vám tato směs pomůže?

  • Skvělý lék na bolest v krku
  • Pomáhá bojovat s hmotností
  • Pomáhá procesu hubnutí
  • Minimalizuje bolesti v kloubech – ideální pro osoby s artritidou
  • Minimalizuje kyselinu a pálení žáhy
  • Pomáhá při trávení a zácpě
  • Snižuje hladinu cholesterolu v krvi – snižuje se krevní tlak
  • Posiluje tělo, přidává energii
  • Přináší pokožce lesk, je následně zdravější a lepší
  • Odstraňuje špatný dech
  • Pomáhá se zánětem

Jak si tento jednoduchý a přírodní recept připravit?

Ingredience:

  • 1 lžíce surového organického medu
  • 1 lžíce surového organického jablečného octa
  • 1 pohár vody

Kdy je dobré nápoj konzumovat?

Nejlepší je konzumovat tento nápoj každý den, ráno a ideálně před snídaní. Budete mít tak čas, abyste jej strávili.

Vysoké množství jablečného octa může narušit laxativa, diuretika a také léky na vysoký krevní tlak a cukrovku. Pokud hodláte tento nápoj konzumovat delší dobu, pak doporučujeme poradit se s lékařem, popřípadě užívat léky minimálně dvě hodiny po konzumaci této léčivé směsi.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button