Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Pijte tento nápoj pro čištění jater a detoxikaci celého těla

Játra jsou jedním z největších a nejdůležitějších orgánů v lidském těle. Primární funkci jater je odstranit z těla toxiny, metabolizovat léky, zpracovávat živiny z potravin, pro syntézu proteinů a podobně. Je tak důležité, aby tato část těla byla bezpečná a chráněná. Játra jsou jedním z nejdůležitějších orgánů v těle. Těžké kovy, tuky, pesticidy, nadužívání léků, znečisťující prostředí, zpracované potraviny mohou působit různé problémy s játry. Toxiny se v těle usazují, a škodí celému lidskému tělu.

Pomáhá proti toxinům

Mnoho z těchto toxinů ukázaly metabolické, škodlivé, rakovinné dopady. Přetížení těla toxiny se může objevovat také v jiných formách jako například změny nálad, zápach z úst, zácpa, nadýmání, plynatost, únava, bolesti hlavy, bolesti obecně, nevolnost, břišní tuk, kožní problémy, chutě a podobně. Schopnost očistit tělo a detoxikovat jej je pro optimální zdraví nezbytná. Toxické přetížení totiž může způsobovat chronické onemocnění. Toxiny játra zatěžují a může to vést téměř k nenávratnému poškození. Detoxikovat játra je nutno pravidelně, abyste podpořili funkci jater a tento tuk odbourali z těla ven. Přinášíme nápoj, který je velmi účinný a pomůže obnovit sílu jater do pěti dní.

Ingredience:

  • 1 šálek nasekané petrželky
  • 5 stonků celeru
  • 3 citrony
  • 2 palce nastrouhaného zázvoru
  • 6 šálků filtrované vody

Postup:

Vezměte všechny ingredience a omyjte je. Vždycky je lepší pořídit organické citróny, vyhnete se tak pesticidům a následnému důkladnému mytí. Vezměte všechny ingredience, smíchejte je v mixéru do hladka a přidejte vodu. Poté promíchejte znovu a máte hotovo!

Pro dosažení optimálních výsledků doporučujeme pít dva šálky před každým jídlem, nejlépe třikrát denně. Tento postup udržujte tři dny, poté si dejte pauzu sedm dní a následně znovu. Doporučujeme dát pozor také na stravu, nekonzumujte těžká jídla, zpracované potraviny, smažené a podobně. Pijte hodně vody, abyste zvýšili efektivitu a podpořili hubnutí.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button