OstatníPéče o tělo

Jeden šálek této směsi a zlepší se váš spánek!

Dobrý spánek je pro lidské tělo velmi důležitý, pomáhá nabrat sílu, energii a tělu pomáhá zvládat všechny aktivity během celého dne. Máte-li problémy se spaním, pak vaše tělo nepracuje tak, jak by mělo, jste bez energie, unavení, vyčerpaní, ve stresu, podráždění. V takovém případě je nutno najít způsob, jak špatný spánek léčit a vyřešit jej. Pro lidské tělo je důležitý spánek a to správně osm hodin každou noc.

Přírodní směs na nespavost

V tomto článku pro vás máme lék, který pomůže v boji s nespavostí. Stačí jeden šálek tohoto zázračného nápoje a usnete velmi rychle. Jde navíc o zcela přírodní směs bez jakékoliv chemie. Vše, co budete potřebovat je mléko a med. Po staletí se toto využívalo jako tradiční nápoj pro spánek, nespavost a problémy se spánkem. Kombinace těchto dvou ingrediencí je velmi pozoruhodná.

Navození lepšího spánku

I když jde o potraviny, které jsou sladké, med způsobuje kontrolované zvýšení hadiny inzulinu, který stimuluje uvolňování tryptofanu v mozku. Tryptofan se obvykle transformuje do serotoninu, což způsobuje pocit relaxace a uvolnění. Kromě toho serotonin se mění také do melatoninu a ten umožňuje lepší spánek. Těmito dvěma složkami můžete zlepšit svůj spánek a významně snížit nespavost. Připravte si i vy tento lék. Je to jednoduché a úžasné!

Ingredience:

  • 2 unce mléka
  • 1 kapka vanilkového extraktu
  • 1 kávová lžička surového medu

Postup:

Vezměte mléko a nalijte jej do malého hrnce, který dejte na oheň. Ohřívejte, ovšem nesmí se dostat do bodu varu. Poté hrnec z ohně stáhněte. Nalijte do sklenice, přidejte vanilkový extrakt a med. Vše dobře smíchejte a před spaním vypijte tento nápoj. Uvidíte, že váš spánek se upraví a vy budete usínat pravidelně a váš spánek bude kvalitní.

TIP: Pokud jste alergičtí na laktózu, nahraďte běžné mléko kokosovým mlékem nebo mandlovým mlékem. Způsob přípravy tohoto nápoje zůstává beze změny.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button