Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Zmírněte zánět krku a zbavte se hlenu pomocí úžasného nápoje

V tomto článku vám ukážeme různé nápoje, které vám pomohou posílit vaši imunitu a zbavit se různých chorob. Kromě toho mají všechny nápoje protinádorové účinky a zabíjí rakovinné buňky a cysty. Tyto nápoje vám pomohou zbavit se všech toxinu a zlepší vaše trávení.

Neléčený zánět vede k závažným zdravotním problémům

Pokud jde o nachlazení, tak je hlen normální jev. V případě, že se neléčí, může vést k závažným zdravotním problémům, jako je ucpání dýchacích cest a infekcí. Proto je nutné nezanedbávat sebemenší infekce. Níže naleznete recepty na jednotlivé nápoje.

Zázvorový čaj

  • 6-7 kousků zázvoru
  • voda
  • trocha citronové šťávy
  • půl lžičky černého pepře

Vezměte dva šálky vody a nalijte je do hrnce. Přineste vodu k varu. Jakmile se voda začne vařit, přidejte zázvor a pepř. Následně vše povařte zhruba 1ř až 20 minut. Následně dejte směs stranou a nechte vychladit. Jakmile je nápoj studený, přidejte citronovou šťávu. Konzumujte tento čaj dvakrát denně.

Kurkuma a sůl

Vezměte si lžíci kurkumy a dejte ji do sklenice teplé vody. Přidejte půl lžičky soli a vykloktejte si touto směsí ústa. Postup několikrát opakujte. S tímto jednoduchých přírodním lékem se snadno zbavíte přebytečného hlenu.

Rozmarýn

Vezměte 4 šálky vody a nalijte je do hrnce. Nyní přidejte půl lžíce rozmarýnu a půl lžíce kadidla do vody. Přiveďte směs k varu. Následně ji dejte pryč z plotny a dýchejte výpary této směsi po dobu deseti minut. Ucítíte okamžitou úlevu.

Citron a med

Vymačkejte šťávu z poloviny citronu a přidejte dvě polévkové lžíce medu. Tuto směs konzumujte pravidelně pro zvýšení imunity. Můžete přidat trochu skořice pro zlepšení chuti.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button