Spolupráce

Na koho se vyplatí vsadit si ve StarDance? Budete překvapeni!

Taneční soutěž StarDance je velmi oblíbeným pořadem České televize, v roce 2019 běží už 10. řada. Známé české osobnosti pilně trénují různé tance a následně v přímém přenosu tančí s profesionály, aby zaujali odbornou porotu a diváky, kteří posílají hlasy. Kdo je největším favoritem?

Účastníci StarDance X 2019: Vágner, Koukalová, youtuber Kovy a další

Vždy, když je oznámena další řada taneční soutěže StarDance, mohutně se začíná spekulovat, kdo se nakonec z řad celebrit či známých osobností objeví na tanečním parketu. Nejinak tomu bylo i u letošní 10. řady a v několika případech byli diváci skutečně překvapeni – k tradičním hercům, moderátorům či zpěvákům přibyly i netradiční profese jako rybář nebo youtuber.

Na této populární soutěži je velice zajímavé, že ji doposud vyhráli pouze herci či sportovci. To se stále může vyplnit i letos, do 8. dílu se totiž probojovaly tyto hvězdné páry:

· bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová a tanečník Martin Prágr

· herečka Veronika Khek Kubařová a tanečník Dominik Vodička

· herec Matouš Ruml a tanečnice Natálie Otáhalová

· youtuber a moderátor Karel „Kovy“ Kovář a tanečnice Veronika Lišková

· rybář a dobrodruh Jakub Vágner a tanečnice Michaela Nováková

Kdo bude vítěz Star Dance 2019 a který pár je kurzový favorit? Vsaďte si zcela zdarma!

Po oznámení, kdo bude v přímých přenosech České televize tančit ve StarDance, se dá vždy alespoň zhruba odhadnout, kdo by to nakonec mohl dotáhnout daleko. Je jasné, že například s nadváhou, ne tolik známou tváří pro diváky nebo vyšším věkem se s vítězstvím v tomto typu soutěže nedá příliš počítat.

Ještě před počátkem soutěže byli za největší favority považováni mladý sympatický herec Matouš Ruml a Gabriela Koukalová, patrně ještě známější sportovkyně, navíc s velkým pohybovým talentem a fyzickou kondicí. Naopak nejvíce překvapil Jakub Vágner, který patřil mezi outsidery a stále ještě nevypadl.

V současnosti jsou kurzy na vítěze velmi vyrovnané, velmi mírnou favoritkou je Veronika Khek Kubařová, která dostává vysoké známky od poroty. Záleží však i na hlasech diváků, a těch by mohl mít nejvíc mladý youtuber a moderátor Karel „Kovy“ Kovář. Ten má na různých sociálních sítích statisíce fanoušků a je na internetu velmi známou osobností. Rovněž i se svou taneční partnerkou působí velmi sympaticky.

Na StarDance si samozřejmě můžete vsadit u sázkových kanceláří, a to dokonce zcela zdarma – stačí si zaregistrovat online účet z mobilu například u Fortuny a využít bonus, který dostanete zdarma. Je to velmi jednoduché, nic neriskujete a můžete vyhrát! Pokud byste si nevěděli rady, podívejte se na podrobný návod na založení účtu u Fortuny.

Sázek můžete na celkového vítěze soutěže nebo třeba na to, kdo vypadne v dalším kole.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Back to top button