Péče o tělo

Získejte ploché bříško za pouhé 4 dny

Pomocí jednoduchého triku můžete mít ploché bříško za pouhé 4 dny. Stačí jen pravidelně konzumovat náš nápoj a výsledky se brzy dostaví. Recept je rozdělený podle denní doby – ranní a večerní nápoj. Níže naleznete podrobný návod na jeho přípravu.

 Příprava denního nápoje

bříškoSmíchejte osm sklenic vody, lžičku strouhaného zázvoru, čerstvě oloupanou a nakrájenou okurku, nakrájený citrón a 12 lístků máty. Vložte je do velké sklenice, džbánu nebo skleněné lahve. Nechte vše uležet přes noc. Druhý den ráno rozdělte směs do 5 porcí. Během dne vypijte všechny porce hubnoucího nápoje.

Příprava večerního nápoje

Večerní nápoj je velmi podobný tomu rannímu a  jednoduchý na přípravu. Do mixéru vložte citron, okurku, lžičku nastrouhaného zázvoru, lžičku šťávy Aloe Vera, hrst petržele a půl sklenice vody. Vše rozmixujte dohladka. Připravte si tento nápoj před spaním a vypijte ho před tím, než si půjdete lehnout. Během noci začne pracovat váš metabolismus a zlepší se vám spalování tuků během spánku.

Navíc okurky a citron uvolní z těla toxiny a škodlivé látky. Zázvor vylepší vaše zažívání a petržel je ideálním zdrojem antioxidantů.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button