Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Snižte vysoký krevní tlak a další zdravotní problémy díky tomuto receptu

Tento přírodní lék má dlouhou tradici v indické ajurvédské medicíně a byl po staletí používán k léčbě a regulaci vysokého krevního tlaku. Dlouhou dobu se využíval také jako lék v některé indické tradiční medicíně – existují o tom záznamy. Tento skvělý přírodní lék si zamilují všichni. Jeho účinky na zdraví vám vyrazí dech.

Dostupné suroviny

Skvělé je také to, že všechny ingredience, které obsahuje, se dají velmi jednoduše sehnat, pořídíte je v každém supermarketu či obchodě. Má spoustu výborných účinků; kromě vysokého krevního tlaku může být využit tento lék také například pro úlevu od bolesti v krku, od infekce dýchacích cest, trávicích problémů a problémů s nervy.

Další účinky léku

Mimo to jej můžete také užívat k posílení imunitního systému. Je-li váš imunitní systém posílen, je méně pravděpodobné, že se u vás objeví nachlazení, kašel a další zdravotní problémy, které jsou způsobeny viry a bakteriemi. Kromě jiného má tento lék vliv také proti rakovině. Tato kombinace může rakovině předcházet díky své protizánětlivé a antioxidační aktivitě.

Pomáhá metabolismu

Jestliže budete tento lék popíjet ráno na prázdný žaludek, pomůže vám urychlit metabolismus. Nápoj pomůže odstranit nadbytečné kilogramy a to bez nutnosti zásahu do jídelníčku a držení diet. Vysoký krevní tlak je velmi vážný zdravotní problém, a pokud jej nebudete léčit, pak se může objevit mnoho dalších komplikací. Některé z těchto komplikací souvisejí s kardiovaskulárními chorobami, které zahrnují:

  • Infarkt – tento jev se stává, když dojde k ucpání krevních cév, které dodávají krev do srdce
  • Mrtvice – se objevuje, když je přerušená dodávka krve do části mozku
  • Aneurysma – je důsledkem poškození cévy, což způsobuje vnitřní krvácení
  • Embolie – jde o krevní sraženinu nebo vzduchovou bublinu, která v cévách brání cirkulaci krve

Problémy s ledvinami

Vysoký krevní tlak také způsobuje problémy s ledvinami. Tento stav může poškodit krevní cévy v ledvinách, čili tyto orgány nebudou schopny odstranit odpadní produkty z krve a regulovat tekutiny v těle. Chcete-li vyřešit vysoký krevní tlak a některé další problémy, které jsme výše zmínili, můžete vyzkoušet tento jednoduchý recept. Jak na něj?

Ingredience:

  • 1 lžička strouhaného kořene zázvoru
  • 1 lžíce surového a organického medu
  • 1 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy
  • 1 sklenice vody

Postup:

Smíchejte zázvor s vodou. Dejte na plotnu a přiveďte k varu na nízkém plameni. Nechejte vychladnout. Přidejte citronovou šťávu, organický med a vše dobře promíchejte. Máte hotovo. Užívejte tuto směs denně ráno a to na prázdný žaludek. Několik minut poté si dejte snídani.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button