Jídlo a stravováníPřírodní léčbaZdravé tipy

Dejte sbohem kašli už za jeden den

Nepříjemný dráždivý kašel nebo naopak vlhký a neústupný? Ať už jsou vaše potíže jakékoliv, vyzkoušejte tento nepřekonatelný lék, který vám uleví už za jeden jediný den!

Zapomeňte na kapky z lékárny, inspirujte se v přírodě! Budete potřebovat jen dvě snadno dostupné ingredience: med a banán.

Banánovo-medová kaše

Banán je bohatý na vitamín B, draslík a další enzymy včetně sacharózy, které podporují vykašlávání a regenerují dýchací sliznice. Kombinace s medem dokáže podpořit imunitní systém a potlačit zánět.

Co budete potřebovat?

  • 2 zralé banány
  • 2 lžíce medu
  • 400 ml vody

Jak postupovat?

  1. Vodu v hrnci přiveďte k varu.
  2. Zralé banány oloupejte a rozmačkejte vidličkou nebo rozmixujte.
  3. Banán poté vložte do vroucí vody a míchejte, dokud se nevytvoří homogenní hmota.
  4. Nechte vychladnout a na závěr přidejte 2 lžíce medu.
  5. A máte hotovo!

Lék užívejte 3 – 4 x denně, vždy půl hodiny před jídlem. Úplně postačí 1 – 2 polévkové lžíce, děti raději méně.

Již po prvním použití ucítíte úlevu a po několika aplikacích zaznamenáte významný pokrok v léčbě.Přesto směs používejte alespoň týden, abyste její účinky využili maximálně.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button