Péče o tělo

Rozlučte se s křečovými žílami díky přírodnímu léku

Naše pokožka je křehká a jemná. Chrání nás před četnými nemocemi a zraněním. Také hraje důležitou roli v našem vzhledu. Pokud chcete vypadat zdravě, je potřeba, aby vaše pleť byla čistá, jemná a také zdravá.

Krásné nohy jsou vizitkou žen

Ženy vždy chtějí ukázat své nohy, ale existuje celá řada důvodů, proč jich to spousty neudělá. Jeden z těchto důvodů jsou křečové žíly. Vznikají v důsledku špatného krevního oběhu a dalších faktorech. Křečové žily jsou opravdu nepříjemné a je těžké, je léčit. Naštěstí existuje několik prostředků, jak je eliminovat. Máme pro vás tipy na přírodní léky, které vám pomohou s vaším problémem.

Jablečný ocet

Smíchejte jablečný ocet, mrkev a aloe vera gel v mixéru a poté použijte směs na postiženou oblast. Masírujte krouživými pohyby. Nechte chvíli působit a poté opláchněte studenou vodou. Celý postup opakujte každý den, ať dosáhnete co nejlepších výsledků.

Gel z aloe vera

Zahřejte si trochu gelu z aloe vera a před spaním si namasírujte postiženou oblast. Kromě bolesti se vaše křečové žíly zmenší.

Ocet a sůl

Smíchejte trochu octa a mořské soli v misce, poté namočte nohy ve směsi po dobu 20 minut a jemně své nohy masírujte. Následně opláchněte studenou vodou. Postup opakujte každý den, aby váš výsledek byl co nejlepší.

Ginkgo Biloba

Vezměte 3 kapsle ginkgo denně pro snížení bolesti, které způsobují křečové žíly, a povzbuzení krevního toku.

Tyto metody jsou bezpečné pro váš zdravotní stav a s křečovými žilami si poradí lépe než většina léků z farmacie.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button