Jídlo a stravováníPéče o těloZdravé tipy

Obnovte a omlaďte celé své tělo pomocí ořechů!

Klíčící ořechy mají obrovskou moc. Každý snad slyšel o klíčící pšenici, která je velmi zdravá a vhodná pro lidské zdraví i tělo. Ovšem naklíčené ořechy jsou tisíckrát účinnější a silnější. Pomáhají v mnoha ohledech, umí obnovovat sílu lidského těla a celé jej omladit. Chcete vědět, jak na to?

vlašské

Recept

Ingredience:

  • Kilogram vlašských ořechů
  • Dostatek vody

Postup:

Vezměte kilogram vlašských ořechů i se skořápkami, dejte je do velké mísy a zalijte je studenou vodou. Potřebují být celé ponořené ve vodě. Udržujte je v chladu po dobu dvou týdnů. Musíte měnit vodu jednou za dva dny. Je dobré je promíchat, minimálně dvakrát. Za dva týdny budou připraveny k použití.

Doporučujeme držet ořechy v lednici, kde zůstanou naklíčené. Konzumujte tři vlašské ořechy (zbavené skořápky) ráno a také večer. Jde o jednoduchý a přitom velmi účinný recept, jak omladit celé vaše tělo a dodat mu vše, co potřebuje.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button