OstatníPéče o těloZdravé tipy

Tento skvělý recept podpoří růst vlasů

Sníte o dlouhých, silných a zářivých vlasech, ale skutečnost je trošku jiná? Vaše vlasy jsou jemné, bez života a bez objemu. A co v tuto chvíli dělat? Můžete kupovat drahá séra, vodičky a další různé produkty, které mohou pomoci, alespoň to hlásají velké reklamy. Skutečně vám však pomohou? Není to jen lákadlo?

 

Přírodní prostředky

Dlouhé a silné vlasy nemusejí být jen vaším snem, můžete je mít i vy, a to bez různých drahých produktů. Sáhnout můžete k přírodním zdrojům. Ty pomáhají přirozeně, bez účinků chemie, bez negativních vedlejších účinků. A my pro vás nyní máme skvělý recept, který pomůže vašim vlasům.

Červená cibulová šťáva je přesně to pravé pro vás. Pomůže snížit vypadávání vlasů, brání šedivění vlasů a zároveň urychluje růst nových vlasů a zlepšuje také celkovou kvalitu vlasů. Na růst vlasů mají vliv vnitřní a vnější faktory, které ovlivňují růst vlasů. Tento přírodní lék je však skvělý!

Silný lék

Tento lék byl předáván po generace, může velmi výrazně stimulovat růst vlasů. Léčba s červenou cibulovou šťávou je velmi účinná, dokonce tak moc, že si jí oblíbila i řada hollywoodských celebrit. Studie, které se prováděly, ukázaly, že cibule zabraňuje vypadávání vlasů až u 87 % subjektů, které se do studie zapojily.

Dermatologové potvrzují, že při této léčbě se neobjevují žádné vedlejší účinky na vlasy či na pokožku hlavy. Cibule jsou výjimečně bohaté na síru, což stimuluje tvorbu kolagenu, který je nezbytný pro růst vlasů. Kromě toho cibulová šťáva je mimořádně prospěšná pro zlepšení krevního oběhu na pokožce hlavy.

Posílí vaše vlasy

Cibulová šťáva skvěle pomáhá vašim vlasům, stávají se tak silnější, otevírají vlasové folikuly a brání infekci pokožky hlavy. Všichni ti, kteří vyzkoušeli tuto metodu, říkají, že výsledky jsou viditelné už za pouhý měsíc využívání této skvělé cibulové šťávy. Jak si tento skvělý recept připravit?

Ingredience:

  • 2-4 cibule
  • 1 lžíce medu

Postup:

Očistěte cibule a nakrájejte je. S pomocí kuchyňského robota z cibulí vytlačte šťávu. Přidejte jednu lžíci medu do této šťávy a dobře vše promíchejte. Následně masírujte pokožku hlavy s touto směsí a nechejte působit 15-30 minut. Aroma této směsi není moc pozitivní, je silné, ovšem stojí to za to! Můžete nechat působit až hodinu, máte-li čas. Po této léčbě umyjte vlasy tak, jak jste běžně zvyklí. Postup doporučujeme opakovat jednou až dvakrát týdně.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button